Pozvánka k živému vysílání: chystáte se stavět?

Datum: 14.05.2020
Praha 14. května 2020 (PROTEXT) - Víte, že již musíte splnit požadavek na téměř nulovou spotřebu energie. Co to znamená? Něco jsme zapomněli, něco nám chybí? Na všechny tyto odpovědi vám odpoví živé vysílání, které je určeno stavebníkům, projekci, prodejcům stavebních...
Praha 14. května 2020 (PROTEXT) - Víte, že již musíte splnit požadavek na téměř nulovou spotřebu energie. Co to znamená? Něco jsme zapomněli, něco nám chybí?
Na všechny tyto odpovědi vám odpoví živé vysílání, které je určeno stavebníkům, projekci, prodejcům stavebních materiálů, řemeslníkům, živnostníkům, prováděcím firmám a široké veřejnosti. Sledujte on-line dne 15. května od 10:00 do 11:00, nebo pak kdykoliv ze záznamu.
Program: ● Máme se bát domů s nulovou spotřebou energie? ● Co všechno musíme splnit? ● Jsou výrobci připraveni na tento typ staveb?
Adresa on-line vysílání: https://www.cz.weber/ Výhody webináře: Lze zhlédnout zpětně v jakémkoliv čase, můžete sledovat kdykoliv i kdekoliv z pohodlí svého domova či pracoviště.
Něco o Weber:
Působí na českém trhu již od roku 1990 a dnes patří v České republice k jednomu z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních stavebních materiálů. Např. fasád, zateplení, sanací, nátěrů, jádrových omítek a štuků, betonů, samonivelačních a vyrovnávacích podlahových hmot, technických malt a hydroizolací, epoxidů a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. Weber zaměstnává více než 300 pracovníků a na území České republiky disponuje celkem pěti výrobními závody: v Praze, Liberci, Kozojedech, Prostějově a Šternberku.
Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@saint-gobain.com www.cz.weber
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.