Antibakteriální kliky Cobra omezí šíření bakterií

Datum: 21.04.2020
Praha 21. dubna 2020 (PROTEXT) - Česká společnost Cobra reaguje na koronavirovou krizi a uvádí na trh dveřní kování Cobra CU+ vyrobené z antibakteriální mědi se schopností hubit bakterie a viry přímo na samotné klice. Kování je vhodné do veřejných prostor (nemocnice, kanceláře)...
Praha 21. dubna 2020 (PROTEXT) - Česká společnost Cobra reaguje na koronavirovou krizi a uvádí na trh dveřní kování Cobra CU+ vyrobené z antibakteriální mědi se schopností hubit bakterie a viry přímo na samotné klice. Kování je vhodné do veřejných prostor (nemocnice, kanceláře) i do domácností.
"Jedním z málo řešených rizikových prvků přenosu bakterií jsou dveřní kování. Dotýkají se jich tisíce lidí, ulpívají na nich nečistoty, ale ve významném množství i bakterie a viry", uvádí Kristina Boda, ředitelka společnosti Cobra.
JAKÉ JSOU HLAVNÍ VÝHODY KOVÁNÍ COBRA CU+? • vědecky prokázaná účinnost CU+. Použitý materiál je výrazně účinnější, než stříbro. • nepřetržitý účinek nezávislý na vnějším prostředí (vlhkost, světlo) • klika zůstává účinná i po opakovaném mokrém a suchém oděru a opakované kontaminaci • přirozená oxidace kliky nesnižuje antibakteriální účinnost • jediný pevný kovový povrch schválený Americkou agenturou pro ochranu životního prostředí
Kliky COBRA CU+ jsou doporučované do veřejných prostor, designové i užitné vlastnosti je ale předurčují k širokému využití i v soukromém sektoru - v domácnostech nebo kancelářích.
Cobra, s.r.o. - největší český dodavatel dveřních kování - 30 let působení na trhu ČR a SK - www.matekliku.cz
Kontakt: PRESS.ENTER s.r.o., Petr Pelech, e-mail: petr@pressenter.cz, tel.: 603 460 527
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.