Ceník stavebních prací slaví 20 let na trhu

Datum: 20.04.2020
Praha 20. dubna 2020 (PROTEXT) - Nakladatelství Verlag Dashöfer, s.r.o. již 20 let vydává software Ceník stavebních prací, kdy s každou verzí je do tohoto programu zařazena nová a aktuální databáze cen od společnosti RTS, a.s. a nové funkce, které rozšiřují funkčnost a využitelnost...
Praha 20. dubna 2020 (PROTEXT) - Nakladatelství Verlag Dashöfer, s.r.o. již 20 let vydává software Ceník stavebních prací, kdy s každou verzí je do tohoto programu zařazena nová a aktuální databáze cen od společnosti RTS, a.s. a nové funkce, které rozšiřují funkčnost a využitelnost programu. Nyní Ceník stavebních prací přichází na trh s jeho výroční verzí 5.0 s databází cen pro rok 2020.
Software Ceník stavebních prací získal během 20 let na trhu mnoho předností. Užívání tohoto obsáhlého a jednoduše ovladatelného programu zvládne úplně každý. Program, který obsahuje kompletní databázi cen stavebních prací a materiálů od firmy RTS, a.s, nabízí možnost sestavení položkového rozpočtu, včetně následného vytvoření časového plánu výstavby a případné fakturace veškeré odvedené stavební činnosti. Program Vám také automaticky určí výměry přímo z výkresu, který si do programu vložíte ve formátu JPG nebo PDF. Zpracovaný rozpočet v programu je možné tisknout nebo posílat investorům v různých formátech, např. PDF, XC4, XML, XLS či ORF.
Kontakt: Ing. Pavla Butorová produkt manager www.cenikstavebnichpraci.cz/csp
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.