Mezinárodní cementářský kongres ICCC 2019

Datum: 12.09.2019
Praha 12. září 2019 (PROTEXT) - Tisková zpráva k 15. Mezinárodnímu kongresu o vlastnostech, výrobě a použití cementu ve stavebnictví ICCC 2019 Prague Stovky vědců z celého světa se sjedou do Prahy, aby zde řešili budoucnost výroby cementu a betonu. Ve dnech 16. - 20. září...
Praha 12. září 2019 (PROTEXT) - Tisková zpráva k 15. Mezinárodnímu kongresu o vlastnostech, výrobě a použití cementu ve stavebnictví ICCC 2019 Prague Stovky vědců z celého světa se sjedou do Prahy, aby zde řešili budoucnost výroby cementu a betonu. Ve dnech 16. - 20. září 2019 zde proběhne 15. mezinárodní kongres o vlastnostech, výrobě a použití cementu ve stavebnictví ICCC 2019 Prague, jehož první jednání se konalo již v roce 1918. Na programu tohoto týdenního setkání vědců a odborníků zazní řada klíčových technických a environmentálních přednášek na témata, jak řešit trvanlivost těchto základních stavebních materiálů v období klimatické změny nebo jak využívat dalších alternativních materiálů v procesech circular economy, i jaké jsou možnosti využití recyklace betonových materiálů. Kongres s významnou mezinárodní účastí poskytne široký prostor pro výměnu informací v oblastech, které souvisí zejména s přípravou a výrobou těchto materiálů na míru jednotlivým způsobů využití a rovněž se očekávají stěžejní přednášky na téma výroby cementu v souvislosti se snižováním emisí skleníkových plynů. Kongresu se zúčastní na 800 odborníků z celého světa, zazní 22 klíčových a více než 200 dalších odborných přednášek, doplněných stovkami posterových prezentací. Součástí je další řada odborných setkání, předkongresových kurzů a společenských akcí. Další informace lze najít na stránkách kongresu www.iccc2019.org.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.