Byty u Parku – nový projekt poblíž centra Berouna

Datum: 05.09.2019
Praha 5. září 2019 (PROTEXT) - Nový projekt Byty u Parku nabízí vysoký standard bydlení v pohodlné pěší dostupnosti centra Berouna. V šestipodlažním bytovém domě se nachází celkem 38 bytů s dispozicemi 2+kk až 4+kk a také dva nebytové prostory. To řadí Byty u Parku mezi menší...
Praha 5. září 2019 (PROTEXT) - Nový projekt Byty u Parku nabízí vysoký standard bydlení v pohodlné pěší dostupnosti centra Berouna. V šestipodlažním bytovém domě se nachází celkem 38 bytů s dispozicemi 2+kk až 4+kk a také dva nebytové prostory. To řadí Byty u Parku mezi menší bytové domy přímo předurčené k rodinnému bydlení. Specialitou projektu je možnost využít družstevního bydlení, kdy není nutné bance prokazovat svoji bonitu. Byty budou připraveny k nastěhování na přelomu jara a léta 2020. U všech bytů byl kladen důraz na promyšlené dispoziční řešení využívající účelně vnitřní prostory a maximum přirozeného slunečního světla. Samozřejmostí je kvalitní standard obkladů, sanity a veškerého vnitřního vybavení. Díky využití moderních technologií vlastníky potěší nízké účty za energie, budova splňuje energetický standard „B“. Pohodlné parkování zajišťuje 46 garážových míst přímo v domě a 11 dalších stání v těsně přilehlé parkovací zóně. Byty jsou ideální pro milovníky klidného, bezpečného bydlení s širokými možnostmi sportovního vyžití. Nedaleká síť stezek a cyklostezek, sportovní stadion, jízdárna nebo golfové hřiště dávají nekonečné možnosti aktivního vyžití. Díky blízkosti centra jsou v docházkové vzdálenosti školy, školky, obchody i samotné malebné historické centrum města se stylovými kavárnami a restauracemi. Základní informace o projektu Byty u Parku • Byty 2+kk až 4+kk o výměře 53.90 m2 až 113.03 m2. • Cenově dostupné bydlení od 3 324 000 Kč. • Menší projekt s 38 jednotkami, 46 garážovými místy a 11 venkovními stáními – ideální pro rodinné bydlení. • Nízkoenergetický standard „B“. • Plánované dokončení projektu na jaře 2020. • Možnost družstevního bydlení, kdy není nutné bance prokazovat svoji bonitu. Výhody lokality • Vynikající lokalita poblíž centra Berouna u parku Městská hora. • Jedinečné možnosti sportovního vyžití a celkového zázemí pro pohodlný život i trávení volného času. • Výborné spojení s Prahou vlakem i po dálnici. Další informace na https://bytyuparkuberoun.lexxus.cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.