Společnost Zoomlion podporuje klíčové projekty infrastruktury v zemích iniciativy Pásu a cesty

Datum: 08.08.2019
Čchang-ša (Čína) 8. srpna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd. (Zoomlion) se jako podporovatel iniciativy Pásu a cesty zúčastnila pěti z „10 úžasných projektů iniciativy Pásů a cesty", které nedávno jmenoval...
Čchang-ša (Čína) 8. srpna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd. (Zoomlion) se jako podporovatel iniciativy Pásu a cesty zúčastnila pěti z „10 úžasných projektů iniciativy Pásů a cesty", které nedávno jmenoval deník China Daily. Strategie společnosti Zoomlion „Going Out" přispívá k budování infrastruktury v zemích iniciativy „Pásu a cesty" a dále posiluje mezinárodní vliv značky. Pět projektů, kterých se společnost Zoomlion účastnila, jsou stavební projekty, z nichž budou mít prospěch miliony lidí. Patří mezi ně most Temburong, vysokorychlostní železnice spojující Jakartu s Bandungem, most Padma, průmyslový park Čína-Bělorusko a mrakodrap v Colombo Port City. Most Temburong je největším projektem infrastruktury v historii Bruneje a nejdelším námořním mostem v zemi. Pro projekt je využíváno osm pásových jeřábů QUY180, osm pásových jeřábů QUY130 a jeden autojeřáb QUY25 společnosti Zoomlion. Společnost Zoomlion rovněž poskytla řadu produktů, včetně přívěsného čerpadla HBT60.13.90SU generace 4.0, k vybudování 142 km vysokorychlostního železničního projektu 142 spojujícího indonéské hlavní město Jakarta s Bandungem, prvního svého druhu v jihovýchodní Asii. Mezitím jsou pásové jeřáby společnosti Zoomlion využívány k výstavbě mostu Padma, největšího bangladéšského projektu infrastruktury. Je to také největší zahraniční mostní projekt realizovaný čínskými společnostmi z hlediska celkových nákladů. A v roce 2017 byla Zoomlion jednou z prvních společností, které investovaly do průmyslového parku Čína-Bělorusko, první zvláštní ekonomické oblasti v Bělorusku a největšího projektu mezivládní spolupráce mezi Čínou a Běloruskem. V současné době staví věžový jeřáb společnosti Zoomlion mrakodrap v Colombo Port City, vysoký 345,8 metrů. Jedná se o projekt v hodnotě 1,4 miliardy USD, který společně vyvinuly vláda Srí Lanky a společnost China Communication Construction Co Ltd. Mezi další projekty iniciativy „Pásu a cesty", které využívají produkty společnosti Zoomlion, patří: výstavba metra v hlavním městě Saúdské Arábie Rijád, zdravotnická nemocnice v Kuvajtu a úsek Multan-Sukkur na dálnici Peshawar-Karachi, největší stavba dopravní infrastruktury v rámci ekonomického koridoru Čína-Pákistán. O společnosti Zoomlion Společnost Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd. (Zoomlion) (000157.SZ) byla založena v roce 1992 a je výrobním podnikem špičkových zařízení, který integruje strojírenská zařízení, zemědělské stroje a finanční služby. Společnost nyní prodává téměř 460 špičkových produktů z 55 produktových řad pokrývajících deset hlavních kategorií. Více informací naleznete na webových stránkách http://en.zoomlion.com/. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/957504/Zoomlion.jpg KONTAKT: Kontakt pro média: Tian Zhang, 925769034@qq.com, +86-731-8892-3810
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.