Společnost XCMG dále podporuje výstavbu infrastruktury iniciativy Pásu a cesty

Datum: 06.08.2019
Su-čou (Čína) 5. srpna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Více než 330 typů zařízení dokončí strukturální modernizaci stadionu pro Světový pohár FIFA 2022 Společnost XCMG (000425.SZ), přední čínský výrobce stavebních strojů, oznámila dokončení renovačních prací...
Su-čou (Čína) 5. srpna 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Více než 330 typů zařízení dokončí strukturální modernizaci stadionu pro Světový pohár FIFA 2022 Společnost XCMG (000425.SZ), přední čínský výrobce stavebních strojů, oznámila dokončení renovačních prací na betonové struktuře stadionu Světového poháru FIFA 2022 v Kataru pro 40 000 sedadel. V současné době je na místě pro podporu probíhající modernizace celkem 330 různých typů zařízení XCMG. Odhaduje se, že projekt zahájený v roce 2016 bude dokončen do konce roku 2020. George Annich, generální ředitel společnosti AHA, která zastupuje XCMG v Kataru, uvedl: „Produkty XCMG mohou bezpochyby dosáhnout cílů stanovených organizátory za rozumnou cenu bez drahých poprodejních poplatků. Budoucnost výroby je v Číně." Spolu s projektem stadionu pro Světový pohár FIFA 2022 provozuje XCMG významnou činnost na trzích zemí iniciativy „Pásu a cesty" od roku 2013. XCMG prodává v rámci této iniciativy do 63 zemí a regionů s podílem exportu na celkovém světovém obchodu ve výši 74 procent. XCMG nyní provozuje v celé oblasti iniciativy Pásu a cesty pět společných podniků a montážních závodů v Uzbekistánu, Malajsii, Polsku a Kazachstánu, se 67 primárními distributory, 72 zahraničními centry náhradních dílů, osmi dceřinými společnostmi, 13 místními pobočkami, více než 300 servisními stanicemi a 155 stanicemi s náhradními díly. Společnost XCMG v zájmu lepší obsluhy klientů a rozšíření spolupráce se zeměmi iniciativy „Pásu a cesty" plánuje přidat dvě marketingové společnosti, čtyři zastoupení, deset primárních distributorů a 16 servisních stanic a stanic s náhradními díly. „XCMG aktivně podporuje projekty v oblasti infrastruktury, jako je stadion Světového poháru v Kataru 2022, napříč zeměmi iniciativy „Pásu a cesty". Nejenže využíváme příležitosti k rozvoji, ale také zdůrazňujeme naši sociální odpovědnost při podpoře hospodářského rozvoje v těchto zemích," poznamenal Jiansen Liu, viceprezident společnosti XCMG. První zahraniční centrum přímého prodeje regionálních náhradních dílů společnosti XCMG bylo uvedeno do provozu 6. ledna 2018 v Nairobi v Keni. Její služby ve východní Africe přispívají k posílení partnerství v regionu. Nigérie jako země, která je v Africe největším producentem ropy, má průměrnou denní spotřebu benzínu 40 milionů litrů, ale více než 80 procent musí být dováženo. Projekt rafinérie Dangote ve svobodné zóně Lekki poblíž Lagosu zakoupil od roku 2015 více než 1400 zařízení XCMG v celkové hodnotě milionů USD; 1250tunový pásový jeřáb je nejtěžším zařízením, jaké kdy Čína vyvezla. http://www.xcmg.com KONTAKT: Han Zhang, 953973793@qq.com, +86-516-8773 9408
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.