Spuštění nového e-shopu dlazba.cz

Datum: 02.08.2019
Praha 2. srpna 2019 (PROTEXT) - Společnost e-shop dlazba.cz s.r.o. spustila web dlažba.cz se širokou nabídkou keramické dlažby od italských keramiček. Nabízejí zajímavé řešení podlahy, které je jednak vkusné a které zároveň disponuje mnoha výhodami z hlediska údržby. ...
Praha 2. srpna 2019 (PROTEXT) - Společnost e-shop dlazba.cz s.r.o. spustila web dlažba.cz se širokou nabídkou keramické dlažby od italských keramiček. Nabízejí zajímavé řešení podlahy, které je jednak vkusné a které zároveň disponuje mnoha výhodami z hlediska údržby. Cílem webu je výběr podlahy především maximálně zjednodušit a zpřehlednit. E-shop je proto koncipovaný přehledně, přičemž portfolio produktů je rozděleno do dvou základních kategorií, dlažba a obklady. Dále je možné vybrat konkrétní specifikaci prostor, tedy zda bude dlažba využita v interiéru či exteriéru. Výhodou stránky je rovněž dělení dlažby dle materiálu, který imituje, či dle způsobu využití. Ti, kdo ohledně správného výběru tápou, ocení subkategorii Inspirace & blog s tipy na zajímavé řady dlažby a řešení interiérů. Majitel společnosti Lukáš Vaněček o nově spuštěném webu říká: "Stojí za námi silný dodavatel, společnost Parket Atelier, který se během několika let vyprofiloval v jednu z největších firem v oboru dodavatelů podlahových krytin. Kvalita produktů a spokojenost zákazníků je pro nás prioritou. Kombinujeme výhody fyzického showroomu se znalostmi a zkušenostmi z online světa." Kontakt: https://www.dlazba.cz info@dlazba.cz 604 225 127
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.