Facility management pro SVJ v Praze a okolí

Datum: 26.06.2019
Praha 26. června 2019 (PROTEXT) - Objednává vaše společenství vlastníků jednotek (SVJ) různé služby u mnoha dodavatelů? Musí vaše SVJ často pravidelně hospodařit s vysokými finančními částkami? Rádi byste měli veškerá technická zařízení v budově pod trvalou správou...
Praha 26. června 2019 (PROTEXT) - Objednává vaše společenství vlastníků jednotek (SVJ) různé služby u mnoha dodavatelů? Musí vaše SVJ často pravidelně hospodařit s vysokými finančními částkami? Rádi byste měli veškerá technická zařízení v budově pod trvalou správou odborníků? Využijte pomoci profesionálů z Prague Property Management, a.s. (PPM) a ušetřete spoustu starostí, času a nemalé finanční prostředky. Facility management pro SVJ kombinuje Profesionální facility management pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) spočívá v externím zajištění technické i ekonomické správy budov. Další částí komplexního facility managementu je pak také personální obsazení klíčových pozic ve vedení společenství vlastníků (SVJ). Facility management pro SVJ znamená efektivní provoz budov. O jaké služby se přesně jedná? Do komplexního facility managementu spadá více jednotlivých služeb. Jedná se například o pravidelnou údržbu domu, odborný servis všech zařízení v domě, podrobné revize spotřeby energií a jejich online evidence nebo optimalizace nákladů na provozování domu. Dále se do profesionálního facility managementu pro SVJ řadí také údržba, výměna a vyúčtování všech vodoměrů i měřidel tepla, výtahů a dalších zařízení v domě. V neposlední řadě je potřeba zmínit také pravidelný úklid v okolí domu, údržbu garáží, úpravu zeleně, ale také odklízení sněhu a zajištění posypu chodníků v bezprostřední blízkosti domu. Facility management znamená také personální zajištění ostrahy, pozice recepční nebo úzkou spolupráci s havarijní službou. Facility management pro SVJ v Praze a okolí od Prague Property Management, a. s. (PPM) Rádi byste měli všechny výše uvedené povinnosti SVJ pod kontrolou renomovaných profesionálů? Chcete mít veškeré platby za správu domů nastavené jednoduše a efektivně? Poohlížíte se po ověřené firmě s mnohaletými zkušenostmi na trhu správy nemovitostí, která vám vyjde vstříc? Pak je tu Prague Property Management, a.s. (PPM) právě pro vás. Pražská společnost PPM působí na trhu správy nemovitostí již od počátku 90. let. Jsme jedním z předních poskytovatelů odborných služeb v oblasti správy bytových a nebytových prostor. K dispozici máme zkušený tým specialistů a mluví za nás nejen přes 20 let na trhu, ale i přes 105 pražských SVJ s více jak 11 tisíci BJ. KONTAKT: www.ppmas.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.