Společnost PORR byla pověřena realizací výškové budovy SKYSAWA ve Varšavě

Datum: 26.06.2019
Varšava/Vídeň 26. června 2019 (PROTEXT) - Společnost Polski Holding Nieruchomości (PHN), kotovaná na Varšavské burze, podepsala se společností PORR smlouvu na výstavbu 155 metrů vysokého mrakodrapu SKYSAWA. Tento obchodní a administrativní komplex se skládá ze dvou budov a vznikne...
Varšava/Vídeň 26. června 2019 (PROTEXT) - Společnost Polski Holding Nieruchomości (PHN), kotovaná na Varšavské burze, podepsala se společností PORR smlouvu na výstavbu 155 metrů vysokého mrakodrapu SKYSAWA. Tento obchodní a administrativní komplex se skládá ze dvou budov a vznikne v ulici Świętokrzyska 36 ve Varšavě. Finanční objem zakázky se blíží částce 75,6 mil. EUR (cca. 325,17 mil. PLN). Předpokládaný termín dokončení stavebních prací je ve druhém čtvrtletí roku 2022. "Obchodní a administrativní komplex SKYSAWA trvale pozitivně ovlivní panorama Varšavy i nově vznikající administrativní čtvrť v okolí ulice Świętokrzyska. Jsme si jisti, že tento projekt se stane dalším vývěsním štítem společnosti PORR v Polsku. V Polsku jsme již realizovali bezpočet projektů v oblasti infrastruktury a velice nás těší, že tímto projektem můžeme doložit i naši klíčovou odbornost v oblasti pozemních staveb“, uvedl Karl-Heinz Strauss, CEO společnosti PORR. Stavební práce na pozemcích v ulici Świętokrzyska budou zahájeny ihned po dokončení přípravy staveniště. První fáze zahrnuje bourací, stavební a zemní práce. Předpokládaná doba realizace projektu potrvá 36 měsíců: Dokončení desetiposchoďové budovy A o celkové výměře cca. 11 500 m2 a s výškou 40 m je plánováno na druhé čtvrtletí roku 2021. S dokončením budovy B, 155 metrů vysoké věže se 40 poschodími, se počítá ve druhém čtvrtletí 2022. Za marketing a prodej této investice odpovídá consultingová společnost Colliers International. Vysoké požadavky na prestižní projekt "Nejdůležitějšími kritérii při výběru generálního dodavatele pro projekt SKYSAWA byly v první řadě zkušenosti podniků, ucházejících se o tuto zakázku a zároveň atraktivnost jejich nabídky. Chtěli jsme, aby dodavatel stavby, která je naší prestižní investicí, měl ve svém portfoliu nejen výškové budovy, ale rovněž certifikované projekty. Pokud vše proběhne podle plánu, předáme během několika dní staveniště generálnímu dodavateli“, sdělil Marcin Mazurek, CEO společnosti Polski Holding Nieruchomości. SKYSAWA je moderní obchodní a administrativní komplex o celkové hrubé výměře podlahové plochy cca. 40 000 m2 a celkovém objemu 225 000 m3. Tento komplex budov má vynikající polohu přímo v centru hlavního města, mezi ulicemi Świętokrzyska, Twarda, Mariańska a Jana Pawła II, v bezprostřední blízkosti kruhového objezdu Rondo ONZ. SKYSAWA se stane jednou z mála budov s přímým spojením se stanicí metra. Údaje a fakta ve zkratce Název projektu:Výstavba administrativního a obchodního komplexu SKYSAWA Objem prací: Projekt + výstavba Objednatel: Polski Holding Nieruchomości Zhotovitel: PORR S.A. (vedoucí člen sdružení), TKT Engineering, ELIN Zahájení stavby: červen 2019 Dokončení: červen 2022 Kontakt: S vašimi dotazy se prosím obracejte na Cornelia Harlacher Head of Media Relations & Digital Communications PORR AG Mobil: +43 664 626-5698 comms@porr-group.com Dominik Heiden Media Relations Specialist PORR AG Mobil: +43 664 626-5867 comms@porr-group.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.