Prodejní akce: Na zdraví, na stavbu, na Weber!

Datum: 30.05.2019
Praha 30. května 2019 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, přichystal prodejní akci na podporu vybraných stavebních materiálů. Akce potrvá od 1. do 30. 6. 2019 nebo do vyprodání zásob. Princip akce: Při objednání jedné palety z...
Praha 30. května 2019 (PROTEXT) - Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, přichystal prodejní akci na podporu vybraných stavebních materiálů. Akce potrvá od 1. do 30. 6. 2019 nebo do vyprodání zásob. Princip akce: Při objednání jedné palety z níže uvedených výrobků, s dodáním na jedno prodejní místo, zákazník obdrží 6 Postřižinských piv limitované edice (500ml, 11°světlý ležák) Vybrané, akční výrobky: weberdur lehčený - lehčená jádrová omítka weberdur RS1 - jádrová omítka pro strojní i ruční zpracování weberbat rapid - podlahová rychletvrdnoucí hmota pro ruční zpracování webertherm klasik - lepicí a stěrková hmota do zateplovacích systémů weberfor profiplus - mrazuvzdorné nízkoprašné lepidlo, třída C2T weberfor profiflex - nízkoprašné flexibilní lepidlo třída C2TS1 weberfor fix - mrazuvzdorné lepidlo, třída C2T weberfor flex - lepidlo na velké formáty dlažeb, třída C2T S1 weberfor duoflex - flexibilní mrazuvzdorné lepidlo webernivelit - cementová samonivelační hmota, 2-12 mm, 25 MPa webernivelit S - sádrová samonivelační hmota 2,5-30 mm, 30 MPa Na zdraví, na stavbu na Weber. Více informací zde: https://www.cz.weber/aktuality-weber/na-stavbu-na-zdravi-na-weber-2019-stavte-s-weber Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz www.weber-terranova.cz Něco o Weber: je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolací a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.