Lexxus Norton nabízí prohlídku s prvky rozšířené reality

Datum: 24.05.2019
Praha 23. května 2019 (PROTEXT) - Špičkové nemovitosti vyžadují perfektní prezentaci. A představit si, jak lze využít rozhlehlý luxusní penthouse není vůbec snadné. A právě zde přichází na pomoc do detailu propracovaná rozšířená realita. Stačí jen nasadit 3D brýle a namísto...
Praha 23. května 2019 (PROTEXT) - Špičkové nemovitosti vyžadují perfektní prezentaci. A představit si, jak lze využít rozhlehlý luxusní penthouse není vůbec snadné. A právě zde přichází na pomoc do detailu propracovaná rozšířená realita. Stačí jen nasadit 3D brýle a namísto bytu bez příček a vybavení procházíme zařízenou kuchyní, obývacím pokojem nebo ložnicí se všemi detaily. A jak vypadá prohlídka v praxi? V prostoru dokončeném ve standardu „open space“, tedy bez příček a interiérového vybavení si zájemce nasadí 3D brýle a už se pohybuje ve vybaveném prostoru. Prohlídka na místě má tu výhodu, že lze kdykoli „přepínat“ mezi virtuální realitou a výhledy do okolí, osaháním dokončených detailů. Tuto výjimečnou prohlídku nyní nabízí jedinečný penthouse o rozloze 243 m2 velkoryse pojatá rezidence Hřebenky situovaná na jižním svahu Strahovského kopce. Design rezidence vytvořil italský architekt Sergio Porcellini a design interiéru ukázkových bytů je dílem Magdaleny Hopkins. „Prodej každého luxusního bytu je jedinečný. Tyto nemovitosti si pořizují lidé, kteří chtějí podtrhnout svůj životní standard a styl. Kromě investičního hlediska jsou zásadní emoce. Prohlídka s prvky rozšířené reality dokáže velmi věrně ukázat, jaké možnosti byt přináší,“ říká Miroslav Šibal, Senior Agent společnosti Lexxus Norton. LEXXUS Group LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než 25 let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky. Do portfolia skupiny LEXXUS Group patří realitní kancelář Lexxus Norton, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.