Zateplujte chytře a prodyšně s Weber – nyní se slevou!

Datum: 29.04.2019
Praha 29. dubna 2019 (PROTEXT) - Weber od 1. 5. do 30. 6. chystá prodejní akci na chytré a prodyšně zateplení se slevou 25%! Každý nakupující ještě postoupí do slosování o chytrou televizi! Zateplit si s velmi kvalitními materiály nebylo jednodušší, a to vše za velmi...
Praha 29. dubna 2019 (PROTEXT) - Weber od 1. 5. do 30. 6. chystá prodejní akci na chytré a prodyšně zateplení se slevou 25%! Každý nakupující ještě postoupí do slosování o chytrou televizi! Zateplit si s velmi kvalitními materiály nebylo jednodušší, a to vše za velmi výhodnou cenu. Využijte tuto časově omezenou nabídku. Vyberte si a spočítejte si sami výjimečnou cenu chytrého zateplení webertherm clima na www.weber-kalkulator.cz. Odešlete elektronicky poptávku a odsouhlaste objednávku svému vybranému prodejci stavebních materiálů. Bližší informace a pravidla této časově omezené akce naleznete zde: https://www.chytreomitky.cz/ Hodně štěstí. Výhody chytrého zateplení webertherm clima: - Optimální prodyšnost - Má o 22% lepší tepelně izolační vlastnosti oproti běžným izolantům - Zateplení, které dýchá Kontakt: Monika Ruffrová divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s. Radiová 3; 102 00 Praha 10 T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz www.cz.weber Něco o Weber: Je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolací a lepidel na obklady a dlažby. Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.