Nejnáročnější rekonstrukce měšťanského domu na Vinohradech

Datum: 19.03.2019
Praha 19. března 2019 (PROTEXT) - Přepych měšťanského nájemního domu postaveného v secesním slohu nabízí Slavíkova 4, komorní rezidence s pouhými sedmi byty. Původní stavba z konce 19. století prošla mimořádně citlivou a náročnou rekonstrukcí opřenou o původní architektonické...
Praha 19. března 2019 (PROTEXT) - Přepych měšťanského nájemního domu postaveného v secesním slohu nabízí Slavíkova 4, komorní rezidence s pouhými sedmi byty. Původní stavba z konce 19. století prošla mimořádně citlivou a náročnou rekonstrukcí opřenou o původní architektonické plány. Díky novému řešení vnitřních prostor projekt nabízí špičkové moderní byty o dispozicích 1+kk až 4+kk. Úcta k historickému dědictví, trpělivá práce a stoprocentní pozornost i těm nejmenším detailům. To jsou základní východiska náročné rekonstrukce secesního měšťanského domu ve Slavíkově ulici, v srdci Vinohrad. Projekt navazuje na vysokou bytovou kulturu pražských měšťanů z přelomu devatenáctého a dvacátého století. Velkorysé vstupní prostory i chodby tvoří předehru k přepychu samotných bytů. Každý rekonstruovaný prvek musel odpovídat historii celého místa a zároveň ladit s moderními potřebami. Proto se stavitelé spolehli na kámen, dřevo a repliky historických prvků. Milovníci historie a pohodlného městského bydlení zkrátka nemají v Praze lepší příležitost, než zvolit jeden ze sedmi bytů propojujících to nejlepší z Belle Époque a nejmodernějších standardů. Základní informace o projektu Slavíkova 4 • Komfortní byty v citlivě rekonstruovaném secesním domě o dispozicích od 1+kk až 4+kk. • Byty k dispozici kompletně dokončené nebo ve stavu white walls. • Při rekonstrukci použity výhradně kvalitní materiály, repliky špaletových oken, dřevěné podlahy a další detailní prvky zušlechťující původní secesní architekturu Hlavní výhody lokality Praha 3 – Vinohrady • Více než 100 let jedna z nejprestižnějších lokalit v Praze. • Špičkové služby i dopravní dostupnost do centra metropole. • V těsné blízkosti Sady Svatopluka Čecha i náměstí Jiřího z Poděbrad. Kontakt: www.lexxusnorton.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.