Dražba nemovitosti oceněné na 68 milionů USD

Datum: 15.02.2019
New York (USA) 15. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Aukční dům Concierge Auctions ve spolupráci se společností Engel and Völkers bude prodávat v absolutní dražbě floridskou nemovitost v oblasti Miami, aktuálně oceněnou na 68 milionů USD Nemovitost o celkové rozloze 1300 m2,...
New York (USA) 15. února 2019 (PROTEXT/PRNewswire) - Aukční dům Concierge Auctions ve spolupráci se společností Engel and Völkers bude prodávat v absolutní dražbě floridskou nemovitost v oblasti Miami, aktuálně oceněnou na 68 milionů USD Nemovitost o celkové rozloze 1300 m2, v minulosti nazvaná „nejdražším prodejem v Coral Gables" by dle očekávání měla během online dražby konané dne 22. března přitáhnout globální pozornost Nemovitost o celkové rozloze 1300 m2, která se nachází jihozápadně od Miami na Floridě ve městě Coral Gables, obklopená vzácným oboustranným 175metrovým vodním přístupem k zálivu Biscayne, bude příští měsíc prodána prostřednictvím online dražby aukčního domu Concierge Auctions. Tento dům, který byl v minulosti označen jako „nejdražší rezidenční prodej v Coral Gables" za cenu 25 milionů USD, prošel renovacemi a v současné době je oceňován na 68 milionů USD. Tato nemovitost se bude prodávat s vybavením v absolutní dražbě ve spolupráci s Marcem Hameroffem ze společnosti Engel & Völkers. Dražba bude probíhat od 19. do 22. března. Oznámení o aukci následuje po úspěšném prodeji nemovitosti Playa Vista Isle v Hillsboro Beach, která dosáhla doposud nejvyšší prodejní ceny v aukci v USA. Minimalistická nemovitost, která byla navržena Gracielou Leanza na adrese 41 Arvida Parkway, je vybavena osvětlujícími instalacemi Hidalga Monci, které při vstupu do sídla nahrazují sochy. Koupelny jsou vybaveny skleněnou mozaikou společnosti SICIS, stejně jako bazén navržený společností Estudio Arqué spolu s evropskými povrchovými úpravami. Dům zdobí také betonové exteriérní stěny z materiálů společnosti Parex-Lanco a technologie domácí automatizace společnosti Crestron a Sonos. „Tato dražba představuje výjimečnou příležitost vlastnit exkluzivní nemovitost těchto rozměrů a velikosti v Coral Gables s nábřežím po obou stranách domu," řekl Hameroff. „Při vytváření tohoto minimalistického mistrovského díla nebyl vynechán jediný detail - je to skutečně jedinečná současná oáza s úchvatnými výhledy na záliv Biscayne." Objekt s devíti ložnicemi nabízí elegantní designovou kuchyni, domácí spotřebiče profesionální úrovně, spižírnu a jídelnu; hlavní obývací prostory s výhledy na oceán, přístupem na terasu, šatnu vybudovanou na zakázku, vířivku, zakázkové mramorové umyvadlo a stolek, sprchový kout; bar se dřezem; pracovnu/knihovnu; oddělené ubytování pro kapitány přiléhající k doku; apartmán pro chůvu a garáž pro pět automobilů. Venkovní část zahrnuje třípodlažní terasy, relaxační prostory u bazénu, venkovní kuchyň a krytou jídelnu, odrostlé palmy a přímý výhled na východ slunce. Součástí areálu je i chráněný dok, ve kterém může kotvit obrovská jachta o délce přibližně 60 metrů. Pro další informace navštivte webové stránky ConciergeAuctions.com, nebo volejte na tel. č. +1.212.202.2940. Kontakt: Kari Neering kari@relevanceinternational.com Chanelle Kasik chanelle@relevanceinternational.com (212) 257-1500
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.