PORR završil převzetí společnosti ALPINE Bau CZ a.s.

Datum: 15.11.2018
Praha/Vídeň 15. listopadu 2018 (PROTEXT) - V srpnu 2018 oznámila společnost PORR podepsání smlouvy, na jejímž základě jí budou postoupeny všechny podíly společnosti ALPINE Bau CZ a.s. Po schválení transakce Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže došlo k převzetí společnosti. ...
Praha/Vídeň 15. listopadu 2018 (PROTEXT) - V srpnu 2018 oznámila společnost PORR podepsání smlouvy, na jejímž základě jí budou postoupeny všechny podíly společnosti ALPINE Bau CZ a.s. Po schválení transakce Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže došlo k převzetí společnosti. Tato akvizice posílí pozici společnosti PORR na trhu v České republice a přinese důležitou strategickou výhodu především v oblasti silničních staveb. Podnik se stane součástí koncernu a bude kompletně začleněn pod českou dceřinou společnost PORR a.s. Skupina ALPINE zaměstnává v současné době zhruba 450 pracovníků a objem její výroby dosáhl v loňském roce 100 mil. EUR. "Převzetí společnosti ALPINE Bau CZ a.s. je pro PORR důležitým krokem. Neustále rozšiřujeme nabídku služeb na jednom z našich nejdůležitějších domácích trhů a naplňujeme naši strategii ‚Inteligentního růstu", sdělil Karl-Heinz Strauss, CEO společnosti PORR. S vašimi dotazy se prosím obracejte na: Sandra C. Bauer Vedoucí odd. koncernové komunikace, koncernová mluvčí PORR AG M +43 664 626-3338 sandra.bauer@porr.at
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.