PROTEXT VIDEO: Debata realitních odborníků na téma...

Datum: 06.11.2018
ČTK bude ve středu 7. listopadu od 14:00 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat živě video z debaty odborníků na téma Aktuální stav realitního zákona, který by reguloval činnost realitních makléřů. V diskusi se vyjádří vedoucí oddělení realitní činnosti Ministerstva pro místní...
ČTK bude ve středu 7. listopadu od 14:00 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat živě video z debaty odborníků na téma Aktuální stav realitního zákona, který by reguloval činnost realitních makléřů. V diskusi se vyjádří vedoucí oddělení realitní činnosti Ministerstva pro místní rozvoj Pavel Rakouš, generální sekretář Asociace realitních kanceláří ČR Jan Borůvka, prezident Realitní komory ČR Jiří Lorman, předseda Hospodářské komory hlavního města Prahy, sekce realitní, stavební a územního rozvoje a majitel společnosti NEXT REALITY Robert Hanzl a advokát advokátní kanceláře Šebek & Partners Jiří Trunečka. Moderátorem diskuze bude výkonný ředitel Reality.iDNES.cz Petr Makovský. Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení. <iframe id="ls_embed_1541520025" src="https://livestream.com/accounts/17590784/events/8444159/player?width=640&height=360&enableInfoAndActivity=false&defaultDrawer=&autoPlay=true&mute=false" width="640" height="360" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen> </iframe>
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.