Společnost IKO koupila firmu Roof Tile Group

Datum: 04.11.2018
Toronto 3. listopadu 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Transakce rozšíří možnosti jedničky na trhu v oblasti kovových střešních krytin Společnost IKO Industries Ltd. dnes oznámila, že uzavřela smlouvu s novozélandským výrobcem a stavební firmou Fletcher Building o odkupu provozoven...
Toronto 3. listopadu 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Transakce rozšíří možnosti jedničky na trhu v oblasti kovových střešních krytin Společnost IKO Industries Ltd. dnes oznámila, že uzavřela smlouvu s novozélandským výrobcem a stavební firmou Fletcher Building o odkupu provozoven Roof Tile Group. Společnost Roof Tile Group vyrábí kovové střešní krytiny pro globální prodej a distribuci pod mnoha značkami, jako například Decra a Gerard. Akvizice společnosti RTG byla dokončena včera v Aucklandu. Díky ní se rozšíří světová výroba a zastoupení společnosti IKO ve světě. Její součástí se stanou výrobní závody na Novém Zélandu, v Malajsii a ve Spojených státech amerických a do světového týmu společnosti IKO přibude více než 500 zaměstnanců. „Jsme velmi rádi, že můžeme přivítat společnost RTG a její zaměstnance do rodiny IKO," uvedl Hartley Koschitzky, jeden z předsedů představenstva společnosti IKO. „Tato akvizice představuje vynikající příležitost k tomu, abychom pokračovali v naší strategii globálního rozvoje a rozšiřování našeho podnikání v oblasti kovových střešních krytin nad rámec naší spolupráce s firmou Metrotile NV, zejména na severoamerickém trhu. Těšíme se na rozšiřování a budování obchodu společnosti RTG a získávání znalostí a zkušeností od nových členů našeho týmu v segmentu kovových střešních krytin.“ Společnost IKO finanční podmínky akvizice nezveřejnila, ale uvedla, že v nejbližší době bude RTG pokračovat ve své každodenní činnosti, zatímco společnost IKO se zaměří na přijímání nových zaměstnanců a seznámení s provozem RTG. O společnosti IKO IKO je světová jednička v oblasti střešních krytin, voděodolných materiálů a izolací pro obytné a komerční budovy. Vertikálně integrovaná společnost IKO, provozuje více než 30 výrobních závodů po celé Severní Americe a v Evropě. IKO je rodinná firma založená v roce 1951. Copyright ©2018 IKO. Veškerá práva vyhrazena. Podpůrné informace p zástupce médií a průmyslové analytiky naleznete na našich internetových stránkách na adrese http://www.iko.com. Sledujte nás na sítích: LinkedIn | Pinterest | Houzz | Youtube | SlideShare Derek Fee, manažer pro firemní komunikaci, IKO Group of Companies Tel : +44-416-780-5898 Email: derek.fee@iko.com Zdroj: IKO Industries
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.