Společnost XCMG, která se zavázala k podpoře čínské iniciativy Pásu a cesty, je velmi úspěšná na mezinárodních trzích

Datum: 19.10.2018
Su-čou (Čína) 19. října 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - XCMG, přední světový výrobce stavebních strojů, oslavuje páté výročí čínské iniciativy „Pásu a cesty" (BRI) se značným úspěchem na globálním trhu, zejména na trzích zemí zúčastněných této iniciativy. V posledních...
Su-čou (Čína) 19. října 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - XCMG, přední světový výrobce stavebních strojů, oslavuje páté výročí čínské iniciativy „Pásu a cesty" (BRI) se značným úspěchem na globálním trhu, zejména na trzích zemí zúčastněných této iniciativy. V posledních týdnech získala společnost XCMG zakázky v hodnotě zhruba 13 milionů USD na trzích Jižní Ameriky, zemí ASEAN a Afriky, včetně: - Objednávka na 70 rypadel XE 150BR do Brazílie představuje nový rekord pro jednotlivé vývozní objednávky do této země. Zařízení, která byla společně vyvinuta s továrnou XCMG v Brazílii, budou využívána v místních projektech, jako je údržba silnic a konstrukce mostů. - Stovky rypadel a vyklápěcích vozů byly nasazeny na výstavbu vysokorychlostní železnice na trase Jakarta-Bandung v Indonésii o délce 150 km, která je významným projektem iniciativy BRI a představuje investici ve výši 5,135 miliard USD. - Export jeřábů XGT8075-40, největších těžkotonážních věžových jeřábů společnosti, do Bolívie v Jižní Americe pomůže při výstavbě vodní elektrárny. Nový jeřáb XGT8075-40 se vyznačuje několika originálními návrhy včetně inteligentního řídicího systému AMCS. „Jsem poctěn a rád, že společnost XCMG může poskytovat produkty světové úrovně a technickou podporu zemím účastnícím se iniciativy „Pásu a cesty", ale stále máme před sebou dalekou cestu, abychom dosáhli „Everestu" v průmyslu stavebních strojů. Proto musíme realizovat naše nápady a zlepšovat se," poznamenal Wang Min, předseda představenstva společnosti XCMG. V srpnu bylo na stavbu v Indii převezeno šest třívřetenových obřích vrtáků XCMG a jeden betonový postřikovač. V posledních dvou letech se společnost XCMG zavázala k rozvoji tunelovacích produktů, které dokážou překonat složité geologické prostředí. A minulý měsíc delegace vedená ministrem Veřejné správy a Práva a pořádku panem Hon. R. M. Ranjith Madduma Bandarou navštívila sídlo společnosti XCMG a pochvalovala vývoj společnosti jako nejvýznamnějšího výrobce stavebních strojů, jakož i její spolehlivé a inovativní produkty. O společnosti XCMG XCMG je nadnárodní společnost těžkého strojírenství se 74letou historií. V současné době zaujímá šestou pozici ve světovém průmyslu stavebních strojů. Společnost vyváží do více než 177 zemí a regionů po celém světě. Více informací naleznete na webových stránkách: www.xcmg.com nebo na stránkách XCMG na sítích Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn a Instagram. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/771291/XCMG_visited_by_Sri_Lanka_delegation.jpg KONTAKT: Han Zhang, 953973793@qq.com, +86-516-87739408
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.