bee@PORR: PORR staví domovy včelám

Datum: 06.08.2018
Praha 6. srpna 2018 (PROTEXT) - Nové úly v působištích PORRu v Běchovicích, Středoklukách a Praze Společnost PORR si je dobře vědoma významu včel pro celé lidstvo. Proto budujeme včelstvům nové domovy. Aktuálně máme v rámci celého koncernu kolem 35 stanovišť a průběžně...
Praha 6. srpna 2018 (PROTEXT) - Nové úly v působištích PORRu v Běchovicích, Středoklukách a Praze Společnost PORR si je dobře vědoma významu včel pro celé lidstvo. Proto budujeme včelstvům nové domovy. Aktuálně máme v rámci celého koncernu kolem 35 stanovišť a průběžně přibývají další. Iniciativou bee@PORR se aktivně zasazujeme proti vymírání včel. Protože inteligentně stavět znamená převzít odpovědnost. V současné době přibyly nové úly také v Česku. Kromě již fungujícího stanoviště na naší pobočce v Tlumačově jsme pořídili několik úlů do areálů našich obaloven v Běchovicích a Středoklukách a na pozemek naší centrály v Praze. O včelstva pečujeme ve spolupráci s místními včelaři, kteří od nás jako poděkování obdrží polovinu produkce medu. Zbylý med pak bude stáčen do skleniček a rozdáván při zvláštních příležitostech. Včelstev si hledět, budoucnost stavět. Do iniciativy se však zapojují i naše zaměstnankyně a zaměstnanci. Ať už se jedná o snahu oživit rodinnou tradici, či prostě jen nadšení pro novou věc, ve finále z této aktivity profituje celá společnost. Vždyť ekonomická hodnota, kterou včely přinášejí díky opylování, je odhadována jen v Evropě na 65 miliard EUR ročně, celosvětově pak mezi 100 - 200 miliardami EUR. Jsme proto rádi, že PORR může svou iniciativou přispět k rozvoji včelařství a vybudovat těmto pilným tvorům nové domovy. Výsledky jejich práce přináší užitek nejen naší firmě, ale nám všem. Snímky nových úlů ve vysokém rozlišení naleznete zde. ((C)Michal Šula) Další informace o iniciativě bee@PORR jsou k dispozici zde. S Vašimi dotazy se prosím obracejte na: Kontakt pro tisk: Jana Beranová Podniková komunikace . tisková mluvčí PORR a.s. M +420 606 635 070 jana.beranova@porr.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.