POZVÁNKA Kurz stavby plotů pro veřejnost i odborníky - Pletiva Dobrý

Datum: 02.08.2018
Praha 2. srpna 2018 (PROTEXT) - 4. 8. 2018 od 8 hodin proběhne v Ledcích u Plzně Kurz stavby plotu z klasického i svařovaného pletiva. Na kurzu se účastníků ujmou zkušení montážníci a provedou je stavbou plotu z pletiva od začátku až do konce. V průběhu stavby je možnost...
Praha 2. srpna 2018 (PROTEXT) - 4. 8. 2018 od 8 hodin proběhne v Ledcích u Plzně Kurz stavby plotu z klasického i svařovaného pletiva. Na kurzu se účastníků ujmou zkušení montážníci a provedou je stavbou plotu z pletiva od začátku až do konce. V průběhu stavby je možnost se na cokoli zeptat a vše si samozřejmě i vyzkoušet. Tento rok se jedná již o 5. kurz a další dva jsou již v přípravě. Předběžné termíny připravovaných kurzů jsou: - 6. 10. 2018 Ledce u Plzně - 12. 10. 2018 Praha Běchovice Na kurzy se můžete zaregistrovat na našich stránkách http://www.levne-pletivo.cz V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat. KONTAKT: Tomáš Urbánek | ředitel společnosti Pletiva Dobrý a Urbánek s.r.o. Ledce 99, 330 14 Ledce u Plzně T: +420 724 544 173 E: info@levne-pletivo.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.