Správa nemovitostí v Olomouci a okolí

Datum: 01.08.2018
Olomouc 1. srpna 2018 (PROTEXT) - Investiční nemovitost může znamenat slušné zdroje příjmů, ale také řadu možných rizik a zbytečných starostí. Ať už jde o nájemníky, samotnou stavbu nebo vaši neúplnou znalost realitní problematiky. O čem je řeč? Problémy mohou nastat s...
Olomouc 1. srpna 2018 (PROTEXT) - Investiční nemovitost může znamenat slušné zdroje příjmů, ale také řadu možných rizik a zbytečných starostí. Ať už jde o nájemníky, samotnou stavbu nebo vaši neúplnou znalost realitní problematiky. O čem je řeč? Problémy mohou nastat s chybným vyúčtováním energií, nebo špatným zajištěním technických služeb. Jaká jsou rizika správy nemovitostí? Správná nemovitost k investici vám přinese dlouhodobý a stabilní zisk. Existuje ale hned několik rizik, které mohou při její správě nastat. Správa nemovitostí, takzvaně na vlastní pěst, vás může stát nejen zbytečně strávený čas papírováním, spoustu starostí, ale také další nechtěné výdaje. Vaše problémy mohou například vyvstat z nevědomosti právních zákonů. Co se čeká od člověka, který spravuje investiční nemovitost? Měl by být dobře obeznámen se všemi aspekty správy nemovitostí a měl by znát daná právní ustanovení. Proč? Největší hrozba správy nemovitostí totiž přichází ze strany nájemníka. Špatný nájemník může soustavně ničit váš majetek a neustále rušit domovní řád. Dále nemusí včas platit nájem, nebo se jiným způsobem stavět proti nájemní smlouvě. Profesionální správa nemovitostí v Olomouci a okolí Profesionální správa nemovitostí v Olomouci a okolí je s námi hračkou už od roku 2003. Jsme olomoucká rodinná firma Musil Reality. Na trhu s nemovitostmi působíme už od roku 2003 a úspěšně spravujeme desítky investičních nemovitostí. V portfoliu máme domy, nájemní byty, bytové domy, kancelářské budovy, vily a dalších prostory k pronájmu. Naše služby poskytujeme v Olomouci, Prostějově, Přerově, Litovli, Šternberku, Mohelnici i v Zábřehu. KONTAKT: www.spravain.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.