Společnost Amstar jmenovala nové vedení

Datum: 20.07.2018
Denver 20. července 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Amstar oznámila jmenování Matthewa Karpa, Christophera Zeunera a Erin Little, kteří budou dohlížet na investice a operace v Severní a Jižní Americe a Evropě. Jason Lucas, současný prezident společnosti Amstar, odstoupí ze...
Denver 20. července 2018 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Amstar oznámila jmenování Matthewa Karpa, Christophera Zeunera a Erin Little, kteří budou dohlížet na investice a operace v Severní a Jižní Americe a Evropě. Jason Lucas, současný prezident společnosti Amstar, odstoupí ze své funkce ke konci července 2018 po 12 letech významného přínosu pro společnost, včetně předsednictví v posledních dvou letech. Společnost Amstar by ráda poděkovala Jasonovi za jeho úsilí o vedení společnosti k pokračujícímu úspěchu. Karp a Zeuner nastoupili do společnosti Amstar během minulého roku, kdy Karp dohlížel na akvizice v USA a nové obchodní iniciativy, Zeuner byl zodpovědný za správu mezinárodní platformy společnosti. V rámci tohoto jmenování byl Karp ustanoven ředitelem pro Severní a Jižní Ameriku a paní Little byla jmenována ředitelkou pro finance a operace. Zeuner je ředitelem společnosti Amstar pro Evropu. Lucas uvedl: „Po 12 letech ve společnosti Amstar a řízení společnosti v posledních fázích transformace jsem připraven přijmout nové výzvy. Byl jsem rád, že jsem v loňském roce mohl přivést do týmu Matta, Chrise a Erin a jsem rád, že jsem mohl schválit vynikající manažerský tým, který bude pokračovat v mé práci. K Mattovi, Chrisovi a Erin mám plnou důvěru a jsem přesvědčen, že budou nadále stavět na jedinečné 30leté historii společnosti Amstar." O společnosti Amstar Společnost Amstar, založená v roce 1987, se sídlem v Denveru ve státě Colorado, je investiční správce nemovitostí, který získává, vyvíjí a spravuje všechny hlavní typy nemovitostí ve Spojených státech a na vybraných mezinárodních trzích. Společnost Amstar, která byla původně vytvořena pro investice a správu nemovitostí velké poradenské společnosti, začala rozšiřovat svou kapitálovou strategii téměř před deseti lety a vyrostla na společnost spravující aktiva v hodnotě přibližně 1,1 miliardy USD. Dnes je společnost Amstar hrdá na to, že se velmi zaměřuje a upíná pozornost na své klientské vztahy a že patří k lídrům v oblasti soukromých a institucionálních investic. Klienti společnosti Amstar pocházejí z celého světa a zahrnují americké a evropské instituce, pojišťovny, soukromé banky, fond fondů a poradenské investiční firmy, tzv. family office. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/552627/Amstar_Logo.jpg KONTAKT: 303-534-6322
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.