SON upozorňuje na zneužívání nájemců bytů Residomo

Datum: 02.07.2018
Praha 2. července 2018 (PROTEXT) - Ke zneužívání nájemců bytů společnosti Residomo dochází podle slov předsedy Sdružení nájemníků ČR (SON) Milana Taraby v souvislosti s postoupením údajných pohledávek nájemníků společnosti Arca Services, nyní pod názvem Serbina Consulting...
Praha 2. července 2018 (PROTEXT) - Ke zneužívání nájemců bytů společnosti Residomo dochází podle slov předsedy Sdružení nájemníků ČR (SON) Milana Taraby v souvislosti s postoupením údajných pohledávek nájemníků společnosti Arca Services, nyní pod názvem Serbina Consulting a.s. Sdružení se domnívá, že dochází ke zneužívání nájemců bytů, žádá o smírné řešení a ukončení smluv. Serbina Consulting a.s. by se tak měla zdržet jakéhokoliv nakládání s údajnými pohledávkami nájemců, všechny dosud uzavřené smlouvy o postoupení pohledávek právně relevantním způsobem ukončit a další již neuzavírat. Milan Taraba dále na tiskové konferenci v Praze uvedl, že SON bude dále s ministerstvem pro místní rozvoj spolupracovat na závazku urychleného přijetí zákona o sociálním bydlení a u developerů bude v rámci developerské výstavby uplatňovat podíl na obsazování bytů i sociálně slabšími domácnostmi. Kontakt: e-mail: tomas.nescak@stance.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.