M&M Holdingu vzrostly tržby o 60 procent

Datum: 26.06.2018
Ostrava 26. června 2018 (PROTEXT) - M&M Holding expanduje. Loni utržil o 60 procent více než v roce 2016! Společnost M&M Reality prodala v loňském roce 24 tisíc nemovitostí v hodnotě 32,7 miliardy korun a její tržby činily 878 milionů korun. Firma tak potvrdila svou pozici...
Ostrava 26. června 2018 (PROTEXT) - M&M Holding expanduje. Loni utržil o 60 procent více než v roce 2016! Společnost M&M Reality prodala v loňském roce 24 tisíc nemovitostí v hodnotě 32,7 miliardy korun a její tržby činily 878 milionů korun. Firma tak potvrdila svou pozici lídra na tuzemském realitním trhu. Tržby celého holdingu, pod který tato největší realitní kancelář v zemi spadá, činily více než 1,7 miliardy korun. To oproti roku 2016 znamená nárůst o bezmála 60 procent! Úspěšný rok mají za sebou i další dceřiné společnosti holdingu. Například firma M&M Finance, která se specializuje na zajišťování hypotečních úvěrů a všech typů pojištění, zprostředkovala v loňském roce hypotéky v hodnotě 14,5 miliardy korun a také více než 10 tisíc pojistných smluv. Další dceřiná společnost, M&M Development, spustila v loňském roce projekt s názvem „Obnova bytového fondu v ČR“, jehož náplní jsou rekonstrukce bytů, rodinných a nájemních domů. Firma už má v tuto chvíli „na kontě“ 800 rekonstrukcí. Rok 2018 je pro M&M Holding ve znamení expanze a rozšiřování portfolia služeb. "V rámci projektu Výstavba bytového fondu v ČR začínáme stavět 2 500 nových družstevních bytů a každý rok tento počet zdvojnásobíme. Hlavně na malých městech, kde se ostatní bojí stavět dostupné bydlení. Takže se rázem stáváme také největším českým developerem družstevního bydlení," přibližuje jeden z ambiciózních projektů majitel holdingu Petr Morcinek. Holding také letos navazuje úzká partnerství s předními českými firmami. Cílem je rozšířit portfolio doplňkových služeb spojených s činností největší realitní kanceláře v zemi. Prvními strategickými partnery holdingu se v první polovině roku staly společnosti Česká pojišťovna a E.ON. "Na pobočkách České pojišťovny vznikají kontaktní místa realitní kanceláře M&M Reality. To znamená, že vedoucí poboček České pojišťovny budou zároveň spolupracovat s našimi realitními makléři," popisuje Petr Morcinek. Spolupráce s energetickou společností E.ON bude vypadat tak, že na pobočkách realitní kanceláře M&M Reality vzniknou zároveň i plnohodnotná obchodní zastoupení této energetické společnosti. V rámci spolupráce s těmito dvěma strategickými partnery vzniká dalších 85 poboček realitní kanceláře M&M Reality. Ta přitom byla se svými dosavadními 185 stabilními pobočkami už tak největší v republice. Kontakt: Renata Lichtenegerová PR manažerka pro komunikaci s médii GSM: +420 739 523 465 e-mail: rlichtenegerova@mmreality.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.