Karviná uzavřela s Residomo memorandum o spolupráci

Datum: 20.06.2018
Karviná 20. června 2018 (PROTEXT) - Primátor Karviné Jan Wolf (ČSSD) a generální ředitel společnosti RESIDOMO Jan Rafaj podepsali ve středu 20. června na zámku Fryštát memorandum o spolupráci. RESIDOMO je největším vlastníkem bytového fondu v Karviné. Zúčastněné strany...
Karviná 20. června 2018 (PROTEXT) - Primátor Karviné Jan Wolf (ČSSD) a generální ředitel společnosti RESIDOMO Jan Rafaj podepsali ve středu 20. června na zámku Fryštát memorandum o spolupráci. RESIDOMO je největším vlastníkem bytového fondu v Karviné. Zúčastněné strany tímto memorandem projevují zájem sdílet své zkušenosti a znalosti a spolupracovat na postupném zlepšování podmínek bydlení především v problematických lokalitách Karviné za účelem zvyšování kvality života ve městě. "Toto memorandum nám umožní kontrolu a identifikaci nově příchozích nájemníků do bytů společnosti RESIDOMO. Není žádoucí, aby byty největšího vlastníka bytového fondu v Karviné obsazovali lidé nepracující, problémoví a závislí na dávkách v hmotné nouzi. Zaměříme se i na současné problémové nájemníky a dohlédneme na to, aby jim RESIDOMO neprodlužovalo smlouvu," řekl k podpisu dohody karvinský primátor Jan Wolf. "Společnost RESIDOMO dlouhodobě spolupracuje s karvinským magistrátem například na programech nulové tolerance. Provádíme také kontroly problémových lokalit, zavedli jsme již v minulosti řadu bezpečnostních opatření v úzké spolupráci s městskou policií. Máme společný zájem na tom, aby nejen v našich bytech, ale i v bytech patřících jiným vlastníkům bydleli bezproblémoví nájemníci. Věřím, že toto memorandum naše snahy ještě více zefektivní," dodal za RESIDOMO generální ředitel Jan Rafaj. Kontakt: Bc. Lukáš Hudeček tiskový mluvčí Oddělení Kancelář primátora Statutární město Karviná - Magistrát města Karviné Adresa: Fryštátská 72/1, 733 24 Karviná-Fryštát Telefon: +420 569 387 631 Bc. Kateřina Piechowicz tisková mluvčí RESIDOMO, s.r.o. Adresa: Gregorova 2582/3,702 00 Moravská Ostrava E-mail: katerina.piechowicz@residomo.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.