Správa SVJ v Praze

Datum: 05.06.2018
Praha 5.června 2018 (PROTEXT) - V PPM, a.s. poskytujeme už od počátku 90. let komplexní služby v oblasti správy bytových a nebytových prostor. Na území Prahy a jejího okolí využívají našich profesionálních služeb sdružení vlastníků bytových jednotek (SVJ), ale majitelé jednotlivých...
Praha 5.června 2018 (PROTEXT) - V PPM, a.s. poskytujeme už od počátku 90. let komplexní služby v oblasti správy bytových a nebytových prostor. Na území Prahy a jejího okolí využívají našich profesionálních služeb sdružení vlastníků bytových jednotek (SVJ), ale majitelé jednotlivých domů, bytů, objektů a dalších nemovitostí. Nabízíme odborný facility management, ekonomickou i technickou správu objektů a plně za vás převezmeme také funkci předsedy společenství vlastníků. Spolehlivá a flexibilní správa SVJ v Praze Působíme ve většině lokalit hlavního města, kde spravujeme necelých 10 000 bytových jednotek a spolupracujeme s významnými partnery jako FINEP a.s., Schindler ČR a.s., KONE a.s., VEOLIA ČESKÁ REPUBLIKA, a.s. nebo Pražská energetika, a.s.. Naše služby jsou určeny především pro společenství vlastníků bytových jednotek, kterým nabízíme spolehlivou a flexibilní správu SVJ v Praze. Zajistíme technickou a ekonomickou správu budov, postaráme se o úklidové služby i údržbu zeleně a vyřídíme za vás veškeré účetnictví. Nabízíme také profesionální ostrahu objektů a jsme jako jedni z mála na trhu pojištěni proti škodám až do výše 50 000 000 Kč. Veškerá komunikace navíc probíhá hladce díky propracované klientské zóně, na které si dáváme obzvláště záležet. Profesionální předseda společenství spoluvlastníků Má vaše SVJ trvalé potíže s volbou členů výboru nebo jeho předsedy? Dlouhodobě nemůžete najít způsobilého člověka, který bude vykonávat psychicky náročnou funkci ve statutárním orgánu? Měsíční náklady na činnost výboru pravidelně přesahují desetitisícové částky? Máme pro vás řešení. Profesionální předseda společenství spoluvlastníků na sebe vezme plnou odpovědnost za hospodaření společenství, zbaví vás obav za způsobené škody, ušetří nemalou finanční částku na náklady a vyhoví také vysokým nárokům na odborné znalosti a dovednosti. V neposlední řadě se ujme nevděčné pozice, která je spojena s vysokou stresovou zátěží a vyžaduje namáhavé rozhodování. V PPM, a.s. máme více než 10 zkušených akreditovaných předsedů SVJ, kteří jsou vzájemně zastupitelní a mají přes 20 let zkušeností s řízením jednotlivých společenství. Kontakt: http://ppmas.cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.