Plasan představuje SandCat Stormer - vaše první obrněné SUV pro boj s terorismem

Datum: 16.11.2017
Kibbutz Sasa (Izrael) 16. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Poprvé ve verzi s pravostranným řízením (RHD) Plasan představí na nadcházejícím veletrhu MILIPOL v Paříži novou variantu svého vozidla SandCat Stormer pro policii a protiteroristické jednotky. Automobilka Plasan...
Kibbutz Sasa (Izrael) 16. listopadu (PROTEXT/PRNewswire) - Poprvé ve verzi s pravostranným řízením (RHD) Plasan představí na nadcházejícím veletrhu MILIPOL v Paříži novou variantu svého vozidla SandCat Stormer pro policii a protiteroristické jednotky. Automobilka Plasan toto vozidlo pro boj s terorismem a občanskými nepokoji představuje v reakci na v posledních letech rostoucí teroristické útoky a násilné činy. Jedná se vůbec o první verzi tohoto vozidla s pravostranným řízením. (Fotografie: http://mma.prnewswire.com/media/604059/Plasan_SandCat_Stormer.jpg ) Nový vůz SandCat Stormer s pravostranným řízením je vybaven zcela novým systémem SCAT pro boj s násilnými konflikty o nízké intenzitě. Systém nabízí řadu možností jak řešit násilí s pomocí různých prostředků a s velkou přesností, tak aby nedocházelo ke ztrátám na životech mezi civilními osobami a aby se současně minimalizovalo riziko pro obsluhu vozidla. SCAT je dálkově ovládaný zbraňový systém určený k montáži na střechu vozidla (RCWS), který nabízí denní a noční vidění, ovládací a řídicí systémy, světlomet, granátomet na vypouštění 40milimetrových kouřových/plynových granátů se zásobníkem na několik granátů, akustické zařízení s dlouhým dosahem a na přání také dalekonosnou pušku. Vozidlo SandCat je skvěle optimalizovaný vůz z hlediska ochrany, užitného zatížení i nákladů. Při jeho výrobě byly využity nové kompozitní materiály, které chrání před hrozbami, se kterými jsme se dříve setkávali pouze ve válečných oblastech, ale dnes se bohužel dostávají i do pouličních útoků. Vozidlo je vybaveno ochranou proti zbraňovým systémům B6/B7 + AK47 7.62x39 AP + Dragunov 7.62x54 AP, ochranou podvozku proti dvěma ručním granátům DM51 a dalšími ochrannými systémy. Plasan SandCat Stormer je nejlehčí taktické obrněné vozidlo s tak vysokým stupněm ochrany. Je určeno pro různé mise, které vyžadují snadno ovladatelné vozidlo s vynikající ochranou, jako jsou například zásahy ve městech, udržování veřejného pořádku nebo zajištění národní bezpečnosti či ostrahy hranic. Díky spolehlivému podvozku Ford F550 Super Duty a výkonnému motoru s pohonem všech čtyř kol má toto vozidlo nízké provozní náklady a hmotnostně se vejde mezi certifikovaná SUV od Fordu. Do obrněné kabiny se vejde až 10 osob, přičemž zvláštní důraz byl kladen na design a ergonomii, aby mohl celý tým bezpečně plnit své úkoly v rámci misí. Vozidlo SandCat Stormer od automobilky Plasan je skutečně první celoobrněné SUV. http://www.plasan.com Pro získání více informací kontaktujte: Meirav Ofir Marcom, Plasan Tel: +972-542872368 miravo@plasan.com / info@plasan.com Zdroj: Plasan Sasa
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.