FairPlayAuto expanduje, nabízí prémiová auta a služby

Datum: 24.10.2016
Praha 24. října (PROTEXT) - Český startup FairPlayAuto.cz po dvou letech mění web a představuje zákazníkům nové služby. Projekt FairPlayAuto vznikl jako reakce na neuspokojivý stav trhu ojetin v Česku. Na webu Fairplayauto.cz lidé mezi sebou prodávají automobily bez bazarů,...
Praha 24. října (PROTEXT) - Český startup FairPlayAuto.cz po dvou letech mění web a představuje zákazníkům nové služby. Projekt FairPlayAuto vznikl jako reakce na neuspokojivý stav trhu ojetin v Česku. Na webu Fairplayauto.cz lidé mezi sebou prodávají automobily bez bazarů, prostředníků a nekalých praktik. Navíc mohou využít nezávislé prověrky vozů, financování a asistenci při procesu nákupu a prodeje. V říjnu projekt spustil nový web, na kterém představuje zákazníkům rozšířené služby. Nově se zaměřuje na segment prémiových značek vozů. K těm poskytuje kompletní škálu služeb od kontroly po administrativu s přepisem vozidla a pojištěním. Bere tak zcela na sebe kontakt mezi prodejcem a kupujícím. "Pokud prodávám kvalitní a drahý automobil, očekávám seriózní jednání a pohodlný proces. Nechci s nikým licitovat o ceně nebo řešit nerozhodné zájemce. Chci auto někomu dát s důvěrou, že za něj brzy dostanu to, co očekávám. To je podstata naší služby. Krásná auta si zaslouží skvělou péči," řekl Filip Major, zakladatel projektu. Kontakt: Petr Lang, petr@fairplayauto.cz, 724 234 444
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.