Revoluční mini dron S6 firmy WINGSLAND

Datum: 20.08.2016
Peking 20. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Revoluční mini dron S6 firmy WINGSLAND s rozlišením 4K je inteligentní, lehký a tvarovatelný. Společnost WINGSLAND (Wingsland Technology Co., Ltd.) 18. srpna úspěšně představila svůj nový mini dron S6 během slavnostní akce v čínském...
Peking 20. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Revoluční mini dron S6 firmy WINGSLAND s rozlišením 4K je inteligentní, lehký a tvarovatelný. Společnost WINGSLAND (Wingsland Technology Co., Ltd.) 18. srpna úspěšně představila svůj nový mini dron S6 během slavnostní akce v čínském Pekingu. Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160819/399592 Při pohledu na model S6 si nejdříve všimneme čtyř sklápěcích ramen motoru a ultralehkého trupu. V kompaktní podobě má přibližně stejnou velikost jako iPhone 6 Plus, je snadno skladovatelný a přenosný. Je vybaven fotoaparátem s rozlišením 13 MP s nízkým zkreslením a přitom se jedná o nejtenčí dron na světě s rozlišením 4K, když s baterií váží pouhých 230 g a jeho tloušťka nepřesahuje 26,8 mm. S6 je k dispozici v šesti barevných provedeních a na jeho designu spolupracoval výrobce s módní značkou MLGB. Kromě toho vám S6 umožní připojení různých funkčních doplňků díky prodlouženému portu, který je umístěn na horním krytu. Wingsland vyrábí model S6 ve třech kompatibilních verzích, aby měl zákazník možnost volby: hračkářská pistole, baterka a displej emoji. Později bude k dispozici také modul všestranného prostředku obcházejícího všechny překážky. Model S6 je ovládán pomocí výkonné aplikace s různými režimy ovládání. Má všechny funkce běžného dronu: inteligentní ovládáni směru, automatický návrat domů, následuj mne, přistávání a vzlet pomocí jednoho tlačítka. Pokud je model DJI "digitální zrcadlovkou" ve světě dronů, pak S6 vstoupí do dějin jako "smartphone". Lehký, inteligentní, přenosný, má všechny funkce, které od dronu očekáváte a další můžete získat pomocí kompatibilních doplňků, které z něj udělají létajícího robota. Základní verze S6 se v Číně prodává za 2199 RMB, což přibližně odpovídá ceně 350 USD v zámoří. Společnost Wingsland zahájí v blízké době jeho celosvětovou distribuci. KONTAKT: Du Wuyun +86-158-1051-0678, duwuyun@cenbo.cc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.