Sichuan Airlines zahájí 12. srpna pravidelné lety z Chengdu do Prahy

Datum: 12.08.2016
Praha / Chengdu (Čína) 12. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Čínská letecká společnost Sichuan Airlines 12. srpna oficiálně zahájí provoz pravidelných přímých letů z Chengdu do Prahy. Letový řád obsahuje lety v úterky a pátky. Letounem zajišťujícím tuto dopravu bude Airbus A330,...
Praha / Chengdu (Čína) 12. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Čínská letecká společnost Sichuan Airlines 12. srpna oficiálně zahájí provoz pravidelných přímých letů z Chengdu do Prahy. Letový řád obsahuje lety v úterky a pátky. Letounem zajišťujícím tuto dopravu bude Airbus A330, čísla letů a časy odletů jsou následující: odlet: 3U8295, z Chengdu odlétá ve 12:45 a v Praze přistává v 17:15; zpáteční let: 3U8296, odlétá z Prahy v 19:15 a přistává v Chengdu v 10:45 (uvedené časy jsou místními časy). Doba letu do Prahy bude 10 hodin a 30 minut, zpáteční let potrvá 9 hodin a 30 minut. Pasažéři mohou pro konzultaci nebo zakoupení letenek navštívit oficiální webové stránky Sichuan Airlines na adrese www.sichuanair.com nebo telefonovat na horkou linku +86-28-8888-8888. Podle společnosti Sichuan Airlines může být let z Prahy do Chengdu snadno propojen s lety z Chengdu do Západní Číny a ostatních částí země. Díky 72hodinovému bezvízovému tranzitu mohou zahraniční tranzitní pasažéři letět do dalších velkých čínských měst s přestupem v Chengdu. Po zavedení přímého letu z Chengdu do Moskvy je přímá linka z Chengdu do Prahy druhou evropskou trasou společnosti Sichuan Airlines. Sichuan Airlines se bude pro zajištění výhodnějších letových produktů pro zákazníky soustředit na tyto dvě destinace ve východní a střední Evropě. Sichuan Airlines otevřela 25. února letošního roku přímou linku z Chengdu do Prahy a lety na této trase budou oficiálně provozovány od 12. srpna. Sichuan Airlines považuje bezpečnost za klíčovou hodnotu své společnosti a bezpečné lety zajišťuje již 27 let. Svých 108 letounů Airbus provozuje na více než 240 leteckých trasách, které pokrývají Asii, Evropu, Oceánii a Severní Ameriku, při poskytování kvalitních leteckých služeb pro více než 21 milionů pasažérů za rok. Sichuan Airlines sídlí v Chengdu. Chengdu je hlavním městem provincie Sichuan, která leží ve středu západní Číny. Chengdu bylo považováno za "zemi hojnosti" odpradávna. Chengdu s dlouhou historií a řadou atrakcí je domovem pandy obrovské, výchozím bodem jižní hedvábné stezky a "nejlepším turistickým městem Číny", "výtečným světovým turistickým městem" a "gurmánským hlavním městem světa". KONTAKT: Ang Gao, +86-28-6539-1425, gaoang@scal.com.cn
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.