Henniges Automotive otevírá 1. výrobní závod v Polsku

Datum: 14.07.2016
Auburn Hills (USA) 14. července (PROTEXT/PRNewswire) - Henniges Automotive Holdings, Inc., přední světový dodavatel technicky pokročilých těsnění a antivibračních komponentů pro automobilový průmysl, s radostí oznamuje, že dnes otevírá svůj výrobní závod ve městě Prudnik...
Auburn Hills (USA) 14. července (PROTEXT/PRNewswire) - Henniges Automotive Holdings, Inc., přední světový dodavatel technicky pokročilých těsnění a antivibračních komponentů pro automobilový průmysl, s radostí oznamuje, že dnes otevírá svůj výrobní závod ve městě Prudnik v Polsku. Toto strategické umístění je součástí pokračující snahy společnosti Henniges o rozšíření její globální působnosti. "Závod v Prudniku nám umožní větší konkurenceschopnost v rámci regionu," uvedl Boris Gavric, viceprezident světového prodeje a marketingu společnosti. "Zároveň nám nabízí příležitost investovat v malém městě, které přišlo o průmysl." Očekává se, že závod v průběhu následujících pěti let přijme dalších 500 členů týmu. "Henniges je pod novým vedení velmi orientováno na růst," poznamenala Ann Budin, viceprezidentka pro evropské operace společnosti. "Otevření závodu v Prudniku nám umožňuje využít zkušeností z našeho závodu v České republice pro rozšíření naší technologické nabídky v tomto regionu." Prudnik je vzdálen 150 kilometrů severně od závodu v Hranicích v České republice. O společnosti Henniges Automotive Henniges dodává výrobcům originálních zařízení (OEM) v automobilovém průmyslu těsnicí systémy do dveří, oken, zadního úložného prostoru, vedení skel, střešních oken a kapot. Tato společnost dodává pro automobilový průmysl také antivibrační řešení, enkapsulovaná skla a další pryžové komponenty. Henniges je dodavatelem všech hlavních výrobců originálních zařízení (OEM) v automobilovém průmyslu a své závody má rozmístěny v Severní Americe, Jižní Americe, Evropě a Asii. Tato společnost celosvětově zaměstnává 7700 pracovníků. Kontakt: Boris Gavric, Henniges Automotive, 248-340-4185, Boris.gavric@hennigesautomotive.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.