Novinka: Videokamery Philips–nejen pro Vaši bezpečnost

Datum: 14.07.2016
Praha 14. července (PROTEXT) - Videokamera je módním společníkem řidiče - nejenže nahrávka z ní může být nejlepším svědkem srážky nebo nehody, ale můžete s ní také nahrát průběh zajímavé cesty. Přístroje Philips ukazují, že tím funkce dobré videokamery nekončí....
Praha 14. července (PROTEXT) - Videokamera je módním společníkem řidiče - nejenže nahrávka z ní může být nejlepším svědkem srážky nebo nehody, ale můžete s ní také nahrát průběh zajímavé cesty. Přístroje Philips ukazují, že tím funkce dobré videokamery nekončí. Firma Philips, která je přední značkou automobilového osvětlení a dodavatelem vybavení pro přední automobilky, nyní uvádí na trh novou linii výrobků - videokamery. V současnosti jsou v nabídce značky dostupné dva přístroje, z nichž každý umožňuje nahrávání filmů v rozlišení Full HD (1080p), zaručující vysokou kvalitu obrazu i během noci. Videokamery automaticky předvídají nehodu a varují řidiče před projevy únavy. Jsou také dokonale přizpůsobené pro nahrávání v kabině vozidla, kde - hlavně v létě - bývá velmi horko. Oba přístroje pracují bez problémů i při teplotě +65 st. C. Obraz se zapisuje ve formátu .MOV za použití kompresního algoritmu H.264 a nahrávání - pokud nedojde k výpadku - probíhá ve smyčce, stejně jako u "černých skříněk" v letadlech. ADR 610 Přístroj je vybaven objektivem zaručujícím úhel pohledu na úrovni 100 stupňů a váží pouhých 60 g, tedy polovinu toho, co chytrý telefon. V případě nehody, kterou kamera rozpozná díky zabudovanému senzoru přetížení, je možné okamžité přehrání nahrávky na LCD obrazovce o úhlopříčce 2 palce. Nahrávka tak dodá autentické svědectví, což velice ulehčí spolupráci s policií a představiteli pojišťoven. Napájení přístroje je díky až 4 m dlouhému kabelu velmi pohodlné a nijak neomezuje výhled řidiče. ADR 810 Tato videokamera má funkci rychlého nahrávání nouzové situace - nahrávání je možné spustit stisknutím jednoho tlačítka na přístroji nebo na nabíječce. Optika kamery ADR 810 zahrnuje i noční vidění, a úhel pohledu je až 156 stupňů, díky čemuž je možné vidět i to, co se děje po stranách vozidla. Sledování nahrávky na přístroji je pohodlnější díky větší LCD obrazovce o úhlopříčce 2,7 palce. Kontakt: Adam Zbiejczuk Proautomotive e-mail: adam.zbiejczuk@proautomotive.eu ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz. Upozorňujeme odběratele, že materiály označené značkou PROTEXT nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost. PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.