Road Control pro plánování dopravy s geokódováním adres

Datum: 06.06.2016
Praha 6. června (PROTEXT) - Společnost Position s. r. o., přináší na trh novou verzi software a webové služby Road Control pro plánování a optimalizaci rozvozových tras včetně podpory geokódování adres. Nová verze obsahuje kromě novinek v samotném procesu plánování i řešení...
Praha 6. června (PROTEXT) - Společnost Position s. r. o., přináší na trh novou verzi software a webové služby Road Control pro plánování a optimalizaci rozvozových tras včetně podpory geokódování adres. Nová verze obsahuje kromě novinek v samotném procesu plánování i řešení pro geokódování adres. Poskytuje také další rozšiřující webové služby pro ucelenou podporu této problematiky. Práce s adresou je důležitá zvláště v rostoucím segmentu e-shopů. Podpora správné prostorové identifikace a validace adresy klienta je důležitým prvkem pro úspěšné a rychlé doručení. Road Control umožňuje plánování co nejpřesnější doby dodání zboží klientovi s ohledem na nejnižší přepravní náklady a kvalitu vypočtené trasy. Klíčové vlastnosti Road Control: - Dostupný jako webová služba vhodná pro integraci do IS nebo jako software se vzdáleným výpočtem s plnou silou cloudu. - Geokódování adres v rámci vzdáleného výpočtu a další řešení pro hledání a validaci adres. - Kvalitní mapová a silniční data a rozsah služeb v rámci celé Evropy. - Podpora importu míst z csv a xls i v každé z verzí software. - Webová služba Road Control určená pro integraci do aplikací a IT systémů klientů nebo partnerů. - Definice vlastností míst a požadavky na dodanou kapacitu s podporou více časových oken stanovených pro obsluhu a pro dobu obsluhy (např. délku vykládky či servisního zásahu), přiřazení konkrétního vozidla k místu a mnoho dalších vlastností. - Road Control podporuje použití profilů vozidel (nákladní vozidla a jejich fyzické a legislativní parametry) a bere ohled na omezení silniční sítě pro nákladní dopravu. - 14dní demoverze software zdarma, plně funkční po celém území Evropy a s podporou nákladních vozidel. O Road Control: Road Control je ucelený systém technologií, softwaru a služeb, které řeší problematiku plánování dopravy a podpůrných mapových a lokalizačních služeb. Pro snadné použití poskytuje software a desktopové rozhraní s využitím síly vzdáleného výpočtu v Cloudu. Umožňuje také rozsáhlé použití a integraci do stávajících systémů klienta formou webové služby. Technologie Road Control je aktivně vyvíjena několik let a byla vytvořena s ohledem na požadavky e-commerce. Více informací naleznete na stránkách http://www.roadcontrol.cz a http://www.roadcontrol.eu. Kontakt: Petr Mašek Londýnská 665/45, 120 00 Praha 2 e-mail: masek@position.cz te.: +420 737 650 250 Sledujte náš Twitter @PositionCZ ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.