Valeo na Auto Kelly Show 2016 v Hradci Králové

Datum: 26.05.2016
Hradec Králové 26. května (PROTEXT) - Auto Kelly Show je veletrh, který poskytuje zákazníkům v oblasti automobilového průmyslu možnost přímého kontaktu s dodavateli a výrobci různých dílů. Veletrh se uskuteční dne 26. května v Hradci Králové a jeho součástí je také bohatý...
Hradec Králové 26. května (PROTEXT) - Auto Kelly Show je veletrh, který poskytuje zákazníkům v oblasti automobilového průmyslu možnost přímého kontaktu s dodavateli a výrobci různých dílů. Veletrh se uskuteční dne 26. května v Hradci Králové a jeho součástí je také bohatý doprovodný program pro účastníky veletrhu. V rámci představování produktů bude na veletrhu také zastoupená společnost Valeo, která zde představí své produktové řady a přiveze s sebou také experty, kterých se budou návštěvníci moct na cokoli zeptat, a odborníci budou připraveni odpovídat. Společnost Valeo je partnerem pro všechny výrobce automobilů po celém světě. Kontakt: buchtam@gmail.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.