Autosalon Klokočka pečuje o své zákazníky a jejich vozy

Datum: 24.09.2015
Praha 24. září (PROTEXT) - Autosalon Klokočka pečuje nejen o své zákazníky a jejich vozy. - Autosalon Klokočka předal neziskové organizaci Chance 4 Children vůz ŠKODA Octavia. - Autosalon Klokočka je 1000. rebrandovaným autosalonem ŠKODA na celém světě. - Nová ŠKODA...
Praha 24. září (PROTEXT) - Autosalon Klokočka pečuje nejen o své zákazníky a jejich vozy. - Autosalon Klokočka předal neziskové organizaci Chance 4 Children vůz ŠKODA Octavia. - Autosalon Klokočka je 1000. rebrandovaným autosalonem ŠKODA na celém světě. - Nová ŠKODA Superb Combi v Autosalonu Klokočka. Autosalon Klokočka slavnostně otevřel nový autosalon ŠKODA v Praze 6, který se stal 1000. autosalonem v novém designu ŠKODA na celém světě a představil nový vůz ŠKODA Superb Combi. Symbolickou pásku přestřihli společně Jan Klokočka, majitel společnosti, s Lubošem Vlčkem, šéfem prodejní organizace ŠKODA AUTO Česká republika. Při této příležitosti byl předán nový vůz ŠKODA Octavia v barvách Dr. Klauna k dlouhodobému užívání v neziskové organizaci Chance 4 Children, kterou Autosalon Klokočka podporuje již 10 let. Manfred Franke, zakladatel Chance 4 Children říká: "Je to pro nás velká podpora a díky tomu může Dr. Klaun rozveselit a zpříjemnit dětským pacientům pobyt v nemocnicích. Velmi si vážím dlouhodobého partnerství s Autosalonem Klokočka." Jan Klokočka, majitel společnosti doplňuje: "Je to pro mě osobně a celou společnost významný milník a to nejenom tím, že jsme otevřeli zmodernizovaný Autosalon Klokočka, který je 1000 autosalonem v novém designu ŠKODA na celém světě, předali jsme nový vůz ŠKODA Octavia do užívání neziskové organizace Chance 4 Children a představili novou vlajkovou loď značky ŠKODA, nový vůz ŠKODA Superb. Do konce roku ještě zrekonstruujeme i druhou provozovnu na Barrandově a tím začneme novou etapu se značkou ŠKODA." Společnost Autosalon Klokočka Centrum a.s. patří mezi největší autorizované prodejce a servisy značek Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA a Volkswagen užitkové vozy v České republice. Dále patří mezi největší prodejce ojetých vozů v programech ŠKODA Plus a Das Welt Auto s dvoupatrovým autosalonem zánovních vozů. Více než 25 let nabízí vysoký standard poskytovaných služeb a individuální přístup ke každému zákazníkovi. Bližší informace na www.klokocka.cz. "Dr. Klaun" je jedním ze tří hlavních aktivit neziskové organizace Chance 4 Children. Dalšími iniciativami jsou "Robin Hood” - materiální pomoc pro děti a "Odrazový můstek k životu” zajišťující vzdělání pro děti. Bližší informace na www.c4c.cz. Kontakt: Jiří Jandl, vedoucí marketingu a komunikace e-mail: jiri.jandl@klokocka.cz tel.: +420 222 197 831 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.