Výrobce kabelové konfekce CiS electronic GmbH převzal společnost BMB Kabeltechnik GmbH

Datum: 16.09.2015
Nové Město pod Smrkem (Liberecko) 16. září (PROTEXT) - S převzetím společnosti BMB Kabeltechnik GmbH pokračuje skupina CiS s hlavním sídlem v Krefeldu a výrobou v Česku a Rumunsku v prosazování své strategie "iSpeed" v oblasti velkovýroby pro automobilový průmysl a průmyslové...
Nové Město pod Smrkem (Liberecko) 16. září (PROTEXT) - S převzetím společnosti BMB Kabeltechnik GmbH pokračuje skupina CiS s hlavním sídlem v Krefeldu a výrobou v Česku a Rumunsku v prosazování své strategie "iSpeed" v oblasti velkovýroby pro automobilový průmysl a průmyslové obory se sériovou výrobou. Už v létě 2014 založila skupina CiS v Axente Sever, severně od Hermannstadtu (Sibiu) dceřinou společnost, CiS automotive SRL, investicí do dalších výrobních kapacit vybudovala tržní úsek "Automotive" a vytvoří další pracovní místa v regionu. Od konce srpna převzal kompetentní tým CiSu operativní vedení BMB v Rumunsku. Pan Ralf Kühn byl povolán do funkce jednatele pro obor kontrolingu a strategického plánování financí. Společnost BMB Kabeltechnik GmbH je středně velká společnost vedená vlastníkem s hlavním sídlem v Paderbornu a výrobou v Copsa Mica, Rumunsko. Jako specialista pro inovativní a individuální kabelovou konfekci působí společnost BMB Kabeltechnik GmbH ve všech hospodářských odvětvích, obzvlášť pak v oborech automotive, medicínská technika, strojírenství nebo také dopravní technika. Výroba v Copsa Mica je od roku 2006 certifikovaná dle ISO 9001 a ISO/TS 16949. Nachází se zde plocha o 2000 m2 s přibližně 400 pracovníky. Tímto se zvýšil počet osazenstva ve skupině CiS na více než 1000 spolupracovníků. Pěkný úspěch v roce 40. výročí existence. Pro zapsání do obchodního rejstříku musí být vyřízeny ještě některé formality. CiS patří mezi uznávané výrobce kabelové konfekce, co se týče kvality, rychlosti a spolehlivosti svých služeb vůči zákazníkům. Z pohledu našich zákazníků patří dnes CiS mezi nejlepší na trhu. Zákaznicí si především cení aktivního přínosu k jejich "total cost of ownership", a tím spolehlivosti jejich produktů. Tuto špičkovou pozici bude CiS i nadále systematicky budovat v oblasti strojírenství, automatizace, medicínské techniky, řídící, měřící a regulační techniky, transportní a dopravní techniky, stejně jako nově v energetické technice a u techniky využívané v oblasti životního prostředí. CiS electronic GmbH, D-Krefeld CiS systems s.r.o., CZ-Nové Město p.S., CiS automotive SRL, RO-Sibiu www.cis.de ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.