Kiekert získal ocenění “Volkswagen Group Award 2015” a řadí se tak mezi nejlepší dodavatele koncernu Volkswagen

Datum: 05.08.2015
Heiligenhaus (Německo) 5. srpna (PROTEXT) - Kiekert AG s hlavním sídlem v Heiligenhausu, technologický lídr v oblasti zamykacích systémů pro automobily, získal za svoji technologickou způsobilost ocenění „Volkswagen Group Award 2015“. Tím se Kiekert řadí mezi 26 celosvětově nejlepších...
Heiligenhaus (Německo) 5. srpna (PROTEXT) - Kiekert AG s hlavním sídlem v Heiligenhausu, technologický lídr v oblasti zamykacích systémů pro automobily, získal za svoji technologickou způsobilost ocenění „Volkswagen Group Award 2015“. Tím se Kiekert řadí mezi 26 celosvětově nejlepších dodavatelů koncernu Volkswagen. Kiekert jako jeden z nejlepších dodavatelů vyniká podle Volkswagenu „inovační silou, kvalitou výrobků, kompetencí v oblasti vývoje, stálostí a profesionálním řízením projektů“. „Abychom mohli vyrábět opravdu dobré automobily, potřebujeme opravdu dobré partnery. A ty máme“, zdůraznil Prof. Dr. Martin Winterkorn, předseda představenstva Volkswagen AG, u příležitosti udělování cen, které se konalo 15. července 2015 v Neuburgu u Ingolstadtu. Dr. Karl Krause, předseda představenstva Kiekert AG, převzal cenu z rukou Prof. Dr. Martina Winterkorna a Dr. Francisco Javier Garcia Sanze, člena představenstva koncernu Volkswagen AG s odpovědností za nákup. „Na toto ocenění jsme velmi hrdí a dokazuje to, že naše inovační partnerství s koncernem Volkswagen a úžasné nasazení našich pracovníků přináší úspěch. I do budoucna budeme pracovat na dalším posílení kompetencí v oblasti technologií a efektivity, abychom tak naším dílem mohli přispět k pokroku koncernu Volkswagen.“ Obrazový materiál k této tiskové zprávě naleznete pod následujícím odkazem: http://www.kiekert.com/de/presse/pressemitteilungen/details/kiekert-mit-volkswagen-group-award-2015-einer-der-top-lieferanten-des-volkswagen-konzerns Kontakt na tiskovou mluvčí: Monika Jakubczyk Global Press & Corporate Communications Kiekert AG Hoeseler Platz 2 42579 Heiligenhaus/Germany Tel: +49 2056 15 - 8144 www.kiekert.com Společnost Kiekert AG, založená roku 1857, je technologický lídr v oblasti zamykacích systémů pro automobily. Se svými 5.100 zaměstnanci v devíti zemích a sedmi výrobních, šesti vývojových a dvou odbytových střediscích nonstop vyvíjí, vyrábí a distribuuje řešení pro zákazníky střižená na míru. V roce 2015 se očekává roční obrat kolem 800 miliónů EUR.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.