3D tiskárny Ultimaker již mají své zastoupení v ČR

Datum: 22.07.2015
Praha 22. července (PROTEXT) - Věhlasná holandská značka Ultimaker, jejíž modely 3D tiskáren mají mezi odborníky celosvětově jedno z nejlepších hodnocení, má konečně zastoupení i v České republice. Designeři, strojaři nebo architekti mají v této stolní 3D tiskárně...
Praha 22. července (PROTEXT) - Věhlasná holandská značka Ultimaker, jejíž modely 3D tiskáren mají mezi odborníky celosvětově jedno z nejlepších hodnocení, má konečně zastoupení i v České republice. Designeři, strojaři nebo architekti mají v této stolní 3D tiskárně spolehlivý nástroj pro výrobu svých prototypů nebo designových studií. Modelové řady těchto 3D tiskáren, využívající technologii tavení termoplastů (FDM/FFF), se pohybují v rozmezí od 39-85 tis. Kč vč. DPH. Tiskárny, stejně jako její „výtisky“, jsou k vidění v největším 3D tiskovém showroomu v Praze 9, ve společnosti 3Dwiser s.r.o. Zde je také možnost seznámit se i s jinými technologiemi 3D tisku, nebo se zúčastnit některého z pořádaných školení nebo workshopů na toto žhavé téma. Další informace obdržíte na: info@3dwiser.com, nebo +420 778 530 800.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.