Travel Service získal "zlatou" s řešením od AARON GROUP

Datum: 17.04.2015
Praha 17. dubna (PROTEXT) - Travel Service získal "zlatou" s řešením od AARON GROUP Ve čtvrtek 16. dubna proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Internet Effectiveness Awards (IEA) za rok 2014. Do soutěže bylo letos přihlášeno více než 45 řešení v celkem...
Praha 17. dubna (PROTEXT) - Travel Service získal "zlatou" s řešením od AARON GROUP Ve čtvrtek 16. dubna proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Internet Effectiveness Awards (IEA) za rok 2014. Do soutěže bylo letos přihlášeno více než 45 řešení v celkem jedenácti kategoriích. Na short list v kategorii Cestovní ruch a doprava byl nominován i nový rezervační systém pro prodej letenek společnosti Travel Service/Smart Wings, jehož autorem je společnost AARON GROUP. Toto řešení bylo nakonec odbornou porotou vyhodnoceno jako nejefektivnější ve své kategorii a odneslo si tak zasloužené první místo. Travel Service je největší českou leteckou společností působící na trhu již 15 let. Pod obchodní značkou Smart Wings nabízí lety do více než čtyřiceti evropských i světových destinací. Online prodej letenek je zajištěn prostřednictvím rezervačního systému, jehož poskytovatelem je právě AARON GROUP. Nové řešení zahrnuje kromě nabídky letenek i prodej dalších doplňkových služeb, jakými jsou například nadváha zavazadla, výběr sedačky či jídla nebo dokoupení cestovního pojištění. "Online prodej doplňkových služeb je v současné době důležitým nástrojem, jak se odlišit od konkurence, ale zejména jak získat dodatečné výnosy," říká Zdeněk Hoffmann, obchodní ředitel AARON GROUP. Nový rezervační systém SmartWings je postaven na poslední generaci eCommerce platformy Symphony s napojením na globální inventory systém společnosti SITA a je plně integrovaný s platebním centrem Paython. Soutěž Internet Effectiveness Awards letos vstoupila do sedmého ročníku. Jejím organizátorem je Asociace.BIZ - Asociace dodavatelů internetových řešení. Cílem IEA je objektivně hodnotit efektivitu daných řešení nezávisle na tom, zda zadavatelem je malá organizace či velká společnost. Porota je složená z odborníků, za kterými stojí konkrétní úspěšné projekty. Efektivitu řešení hodnotí nejen zástupci akademické sféry, profesních asociací či nezávislí experti, ale také novináři z odborných médií a manažeři úspěšných on-line projektů. Ocenění pro řešení Travel Service/Smart Wings přišel převzít za dodavatele, společnost AARON GROUP, Zdeněk Hoffmann a stručně a výstižně uvedl: "Jsem velice rád, že máme zákazníky, kteří mají nejefektivnější internetové řešení." Kontakt: Eva Komůrková e-mail: komurkova@aarongroup.cz www.aarongroup.cz www.symphony.cz www.paython.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu s grafy, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.