15% sleva v jarní akci Interrail

Datum: 04.02.2015
Utrecht (Nizozemsko) 4. února (PROTEXT/PRNewswire) - Lepší dostupnost upravených produktů na rok 2015 díky sezónní cenové akci. Od 1. února do 31. března 2015 je v jarní akci Interrail nabízena 15% sleva na všechny jízdenky Global Pass, které platí na cestování železnicí...
Utrecht (Nizozemsko) 4. února (PROTEXT/PRNewswire) - Lepší dostupnost upravených produktů na rok 2015 díky sezónní cenové akci. Od 1. února do 31. března 2015 je v jarní akci Interrail nabízena 15% sleva na všechny jízdenky Global Pass, které platí na cestování železnicí po 30 evropských zemích. Platnost jízdenek zakoupených v této akci je na cesty zahájené před 17. květnem 2015, a mohou trvat až do 16. června 2015. Interrail chce navázat na kladnou odezvu na loňskou jarní akci a ještě více zjednodušit možnost objevovat Evropu před nástupem hlavní cestovatelské sezóny. „Kromě snížených cen jsou často přehlíženy výhody cestování na jaře,“ uvádí Carlo Boselli, ředitel Eurail Group G.I.E., "v období před nástupem léta je však příroda na vrcholu krásy a jak vlaky, tak města často působí autentičtěji před tím, než je naplní davy turistů." Navíc mohou cestující s jízdenkami Interrail všech věkových skupin využít nedávné aktualizace produktů, mezi které patří například rodinná koncepce, Family Concept (která umožňuje až dvěma dětem ve věku do 11 let včetně cestovat zdarma na jízdenku pro dospělé, Adult Pass), nová jízdenka na 1. třídu pro mladé, 1st Class Youth Pass, a snížení cen jak na jízdenky pro dospělé tak na jízdenky pro seniory (Adult Pass a Senior Pass). Novinkou je také zavedení jízdenky Attica Pass - nová jízdenka pro jednu zemi - platné pouze v Řecku, která umožňuje cestovat po jeho středozemních ostrovech jako Kréta, Santorini a Mykonos. Jízdenky Interrail Pass lze zakoupit u evropských železničních společností a na http://www.Interrail.eu Za prodej a správu jízdenek Interrail Pass a Eurail Pass, které umožňují neomezené cestování vlakem po Evropě, zodpovídá od svého založení v roce 2001 organizace Eurail Group G.I.E. Jejím sídlem je nizozemský Utrecht a celou ji vlastní 30 železničních a přepravních společností. Eurail dále spolupracuje s mnoha partnery na obohacení nabídky, jako jsou hotely, dopravci a muzea, kteří držitelům síťových železničních jízdenek poskytují své služby buď za sníženou cenu nebo zdarma. Podnikové webové stránky Eurail Group: http://www.eurailgroup.org Tisková mluvčí: Christina Maier E-mail: c.maier@eurailgroup.org, Tel.: + 31-(0)30-7508-396 Zdroj: Eurail Group G.I.E.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.