Doprava na letiště už nemusí být problém

Datum: 04.11.2014
Brno 4. listopadu (PROTEXT) - Chystáte se na dovolenou do zahraničí a řešíte, jak se dostanete se všemi svými věcmi na letiště? Pokud si nemůžete sjednat vlastní odvoz a ani nechcete nechávat své auto několik dní zaparkované bez dozoru na letišti, využijte výhodné taxislužby....
Brno 4. listopadu (PROTEXT) - Chystáte se na dovolenou do zahraničí a řešíte, jak se dostanete se všemi svými věcmi na letiště? Pokud si nemůžete sjednat vlastní odvoz a ani nechcete nechávat své auto několik dní zaparkované bez dozoru na letišti, využijte výhodné taxislužby. Ta přepraví vás i všechna vaše zavazadla bez starostí. Nebudete muset nic řešit, my Vám naplánujeme, kdy vyrazit, abyste nezmeškali svůj let. Výhodná doprava až na letiště Na dopravu na letiště se specializuje Autodoprava Brno Roman Krejčí, která funguje již od roku 1992 a dnes už poskytuje služby více než 90 firmám. Snadno se můžete dopravit s profesionálními řidiči na vysoké úrovni, a to na kterékoliv letiště po celé Evropě, na které budete potřebovat. Zajišťuje tedy dopravu každý den nejen po celé České republice, ale je možné využít jejích služeb i do zahraničí. Nechte se přepravit třeba do Vídně, do Bratislavy nebo do Budapešti. Pokud byste měli při letu přestupovat, může být výhodnější zvolit odlet ze vzdálenější lokality. Autodoprava Brno tak zajišťuje každý den přepravu po celé Evropě. Autodoprava Brno Roman Krejčí - přeprava osob i zboží Kromě přepravy osob na letiště se tato autodoprava specializuje také na přepravu zásilek a zboží. Můžete využít i kurýrní služby osobními automobily či dodávkami, dle množství převáženého zboží. Pro přepravu osob jsou určeny osobní vozy a mikrobusy. Jedná se o luxusní automobily Mercedes, Škoda Superb nebo VW Caravelle. Vozový park, který vám je k dispozici, je tedy opravdu široký. Vozidla jsou všechna ve stříbrné barvě, pouze nová a poslední modely. Všechny vozy jsou maximálně komfortní, vybavené vnitřním osvětlením a přípojkami do elektrické sítě. Pohodlně se vám tedy bude cestovat i večer nebo více hodin. I dodávky nabízí komfort, jelikož jsou vytápěné či klimatizované podle potřeb převáženého zboží. Na webových stránkách brněnské autodopravy najdete také fotogalerii vozového parku, ve které si můžete prohlédnout, jaké vozy vám jsou k dispozici. V nabídce služeb nechybí také VIP servis a luxusní taxi služba. V rámci ní si můžete nechat zprostředkovat ubytování či rezervaci v oblíbené restauraci. Také si zde můžete pronajmout limuzínu, která se dá využít pro jakékoliv speciální příležitosti. Copyright © 2014 RETEL GROUP s.r.o. Kontakt: Roman Krejčí Brno GSM: +420 602 743 405 e-mail: krejci-roman@volny.cz web: www.brno-taxi.cz web: www.AutodopravaBrno.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.