Prohlášení Českého sdružení dopravních pilotů CZALPA

Datum: 24.09.2014
Praha 24. září (PROTEXT) - České sdružení dopravních pilotů nesouhlasí s plánem vedení společnosti České aerolinie a.s. (dále jen ČSA) propustit 77 pilotů, 172 palubních průvodčích a 66 technicko-hospodářských pracovníků, což je více než třetina zaměstnanců ČSA....
Praha 24. září (PROTEXT) - České sdružení dopravních pilotů nesouhlasí s plánem vedení společnosti České aerolinie a.s. (dále jen ČSA) propustit 77 pilotů, 172 palubních průvodčích a 66 technicko-hospodářských pracovníků, což je více než třetina zaměstnanců ČSA. Tento krok vnímáme jako ohrožení existence ČSA, který je v rozporu s prohlášením Ministerstva financí ČR ze dne 6. 3. 2013. Citujeme: "Záměrem společnosti Korean Air je vytvořit z Prahy jeden ze svých leteckých uzlů v Evropě. V souladu s touto strategií by ČSA zajišťovaly dopravu transferových cestujících v rámci Evropy, a to návazně na koordinaci letových řádů obou společností, což povede ke zvýšení využití stávajících kapacit ČSA. S tím souvisí i záměr rozvíjet Letiště Václava Havla Praha jako přestupní bod. Korean Air rovněž hodlá rozvíjet dálkovou přepravu v rámci ČSA." Tento dokument popsal podmínky prodeje 44% akcií ČSA společnosti Korean Air. Piloti toto rozhodnutí přivítali jako krok správným směrem, jelikož Korean Air je renomovaná společnost se zvučným jménem v leteckém průmyslu. České sdružení dopravních pilotů by tímto chtělo požádat majitele Českých aerolinií, aby podnikli kroky k revizi rozhodnutí vedení společnosti ČSA o propouštění zaměstnanců. K této žádosti nás vede obava o budoucnost naší české státní letecké společnosti s devadesátiletou tradicí, s vysokým standardem bezpečnosti a firemní kulturou. Výkonná rada Českého sdružení dopravních pilotů
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.