Konec zatoulaného nářadí. SIM nabízí systém pro servisní vozy

Datum: 17.09.2014
Sviadnov 17. září (PROTEXT) - Převážíte každý den nářadí, náhradní díly, drahé měřicí přístroje a mnoho dalších prvků nezbytných k vaší práci? A už vás nebaví při příjezdu na místo ztrácet drahocenný čas hledáním potřebného vybavení? Řešení nabízí systém...
Sviadnov 17. září (PROTEXT) - Převážíte každý den nářadí, náhradní díly, drahé měřicí přístroje a mnoho dalších prvků nezbytných k vaší práci? A už vás nebaví při příjezdu na místo ztrácet drahocenný čas hledáním potřebného vybavení? Řešení nabízí systém SIM – modulový systém vybavení servisních aut. Proč každý den ztrácet cenné minuty, když můžete mít přímo v autě vše přehledně uspořádané. Systém SIM nejen, že vám či vašim zaměstnancům ušetří spoustu času, ale také nervů a zamezí „zatoulání“ nářadí kdesi ve voze. „Systém SIM je modulový systém vybavení servisních aut, díky kterému jsou nářadí i materiály během transportu náležitě chráněny. Dalším přínosem, na který se dnes nesmí zapomínat, je profesionální vizáž firmy v očích vašich klientů a v neposlední řadě bezpečnost vašich řidičů a mechaniků,“ vysvětluje Petr Ptašek, jednatel a zakladatel firmy Čížek & Ptašek, která se specializuje na prodej a servis manipulační techniky a přídavných zařízení vysokozdvižných vozíků. Profesionalita především Další „vychytávkou“, kterou firma Čížek & Ptašek pro servisní, nákladní či dodávkové vozy nabízí, jsou speciální vodě a chemii odolné profesionální podlahy a obložení nákladového prostoru dodávkových automobilů. „Sety jsou vyráběny z odolné překližky s povrchovou úpravou, nebo s ABS voštinového plastu, který je nesrovnatelně odolnější, oproti originálním obkladům ze sololitu. Dodávaný set obsahuje veškerý materiál potřebný k montáži. Vlastní montáž se provádí do originálních otvorů v karoserii vozu, u některých typů se připevňuje přes předvrtané otvory samořeznými šroubky. Vše je optimalizováno pro montáž svépomocí. Přesný návod k instalaci naleznete na našich stránkách, včetně odkazu na náš e-shop : Vestavby, podlahy a obložení, kde nakoupíte vše potřebné pro váš servisní vůz, pro vaše vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku,“ uzavírá Petr Ptašek. Kontakt: Čížek & Ptašek s.r.o. Ostravská 393, 739 25 Sviadnov tel.: +420 558 671 368 e-mail: info@dvaptaci.cz web: www.dvaptaci.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.