Autosalon Klokočka Centrum otevřel autosalon značky Volkswagen

Datum: 01.09.2014
Praha 1. září (PROTEXT) - Autosalon Klokočka Centrum otevřel zmodernizovaný autosalon značky Volkswagen - Autosalon Klokočka Centrum představuje společně s otevřením zmodernizovaného autosalonu speciální nabídku Golf Klokočka EDICE s výhodou až 100.000 Kč a 4 letou zárukou. ...
Praha 1. září (PROTEXT) - Autosalon Klokočka Centrum otevřel zmodernizovaný autosalon značky Volkswagen - Autosalon Klokočka Centrum představuje společně s otevřením zmodernizovaného autosalonu speciální nabídku Golf Klokočka EDICE s výhodou až 100.000 Kč a 4 letou zárukou. - Vítejte v nejmodernějším autosalonu značky Volkswagen v Praze 6, Autosalon Klokočka Centrum. - Autosalon Klokočka Centrum zvyšuje standard svých služeb ve zmodernizovaném autosalonu Volkswagen. Zákazníci značky Volkswagen mohou od 1. září naplno využívat služeb zmodernizovaného autosalonu v Karlovarské ulici, Autosalon Klokočka Centrum. Při této příležitosti představuje Autosalon Klokočka Centrum limitovanou nabídku modelu Golf Klokočka EDICE s bohatou základní výbavou a cenovým zvýhodněním 100.000 Kč se společností ŠkoFIN a prodlouženou zárukou na 4 roky zdarma. Nikol Podstatová, generální ředitelka společnosti uvádí: "Modernizací autosalonu podtrhujeme image značky Volkswagen a posouváme pomyslnou laťku nabízených služeb opět o kus výš. Limitovanou nabídkou Golf Klokočka EDICE ještě více zatraktivňujeme oblíbený model Volkswagen Golf a doplňujeme jedinečnost našich služeb.“ Rekonstrukce proběhla během letních prázdnin dle plánovaného harmonogramu, kdy byl kompletně přepracován interiér - prodej nových vozů včetně prezentace vystavených modelů, příjem do servisu a klientská zóna. Limitovaná nabídka modelu Golf Klokočka EDICE je exklusivně připravena pro Autosalon Klokočka Centrum, bližší informace u prodejců nebo na http://www.klokocka.cz. Společnost Autosalon Klokočka Centrum patří mezi největší autorizované prodejce a servisy značek Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA a Volkswagen užitkové vozy v České republice. Dále patří mezi největší prodejce ojetých vozů v programu ŠKODA Plus a Das Welt Auto s dvoupatrovým autosalonem zánovních vozů. Více než 25 let nabízí vysoký standard poskytovaných služeb a individuální přístup ke každému zákazníkovi. Bližší informace na http://www.klokocka.cz. Pro více informací prosím kontaktujte: Ing. Kateřina Hanzlíková, vedoucí marketingového oddělení katerina.hanzlikova@klokocka.cz +420 222 197 121 ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.