ELEGANCE A PRESTIŽ V RUKOU PROFESIONÁLŮ - BRNO TRANSPORT

Datum: 01.08.2014
Brno 1. srpna (PROTEXT) - Celebrity, zahraniční hosté, důležití obchodní partneři, ti všichni a mnoho dalších, na které chcete udělat dojem, toužíte zapůsobit solidně a profesionálně, ti všichni vyžadují osobité služby a jednání. Každý prestižní obchod, každá akce...
Brno 1. srpna (PROTEXT) - Celebrity, zahraniční hosté, důležití obchodní partneři, ti všichni a mnoho dalších, na které chcete udělat dojem, toužíte zapůsobit solidně a profesionálně, ti všichni vyžadují osobité služby a jednání. Každý prestižní obchod, každá akce na úrovni, má svá určitá nastavená pravidla a nelze je obejít, nelze jimi zaúkolovat někoho, jehož smysl pro prestiž a luxusní potřeby klientů jsou jen mlhavým oparem všedních přepravních služeb. Společnost Brno-transport zajišťuje profesionální VIP servis v oblastech taxi, airport transfer, přeprava osob a expresní přeprava zásilek po celém území České republiky a Evropy. Reprezentativní řidiči profesionálního vystupování, mluvící plynně anglicky i německy, bezpečně přepraví vašeho VIP klienta po celé České republice i Evropě. Pružně se přizpůsobíme obchodním, či turistickým cílům našeho pasažéra, neprodleně reagujeme na aktuální přání klienta či dopravní situaci, kterou neustále monitorujeme. S námi se nikdy nemusíte obávat o svůj komfort, bezpečnost, nebo zpoždění. Zajistíme plynulý průběh dosažení cíle vaší cesty, bez narušení dopravní situace. Zaručíme nejen pohodlnou a bezpečnou přepravu osob na mezinárodní letiště a zpět, ale rovněž zajistíme individuální výlety pro vaše klienty za kulturou, památkami, nebo přírodními krásami, to vše reprezentativními limuzínami, nebo komfortními minibusy. Luxusně a spolehlivě přepravíme vás a vaše klienty kdekoliv si budete přát. Postaráme se o vaše VIP klienty, ale stejnou pozornost věnujeme přepravě důležitých expresních zásilek. Pro obzvláště dlouhé trasy zajistíme dva řidiče, zaručíme individuální přístup každé zásilce a nejvhodnější logistické řešení plynulosti trasy. Specializujeme se na profesionální transport s maximálním komfortem a servisem pro vaše pohodlí. Prestiž a solidnost našich služeb již vyzkoušely mnohé tuzemské i zahraniční společnosti, které i nadále rádi vyhledávají naše služby. Na rozdíl od jiných firem se nemusíte nikdy bát zpoždění nebo o komfort a bezpečnost pasažérů. Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás prosím, rádi vám všechny zodpovíme. Kontaktní informace: Web: www.brno-transport.cz/ Email: info(a)brno-transport.cz Tel: (+420) 773 147 258
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.