15% sleva InterRail podporuje cestování po evropských železnicích

Datum: 13.03.2014
Utrecht (Nizozemí) 13. března (PROTEXT/PRNewswire) - Promo akce na celosvětové jízdenky InterRail Global Pass končí 31. března 2014 Obyvatelé Evropy mohou stále ještě využít snížené ceny jízdenek InterRail až do 31. března 2014. Jízdenky InterRail Global Passes se momentálně...
Utrecht (Nizozemí) 13. března (PROTEXT/PRNewswire) - Promo akce na celosvětové jízdenky InterRail Global Pass končí 31. března 2014 Obyvatelé Evropy mohou stále ještě využít snížené ceny jízdenek InterRail až do 31. března 2014. Jízdenky InterRail Global Passes se momentálně prodávají s 15% slevou a cestování po železnici je nyní dostupnější pro všechny věkové skupiny. Tyto jízdenky lze využít k cestám vlakem do poloviny června. Touto jarní kampaní chce společnost InterRail upozornit na to, že cestování po železnici s jízdenkami InterRail Pass představuje jedinečný a udržitelný způsob jak objevovat Evropu. Kromě toho je "cestování mimo hlavní sezónu klidnější a příjemnější, protože v turisticky zajímavých oblastech a zařízeních pro turisty, není tolik lidí a ceny hotelů jsou často nižší," řekla Silvia Goerlachová, marketingová manažerka společnosti InterRail . Jízdenka InterRail Global Pass umožňuje cestování po železnici ve 30 zemích Evropy, od Portugalska po Polsko po dobu pěti dnů až jednoho měsíce. Díky tomu se může držitel jízdenky svobodně rozhodovat a měnit svůj itinerář i během cesty. Železniční jízdenky InterRail Pass pro cestování po Evropě jsou oblíbené od roku 1972, kdy byla poprvé představena jejich koncepce mladým lidem do 26 let. V posledních letech začaly tyto cenově dostupné jízdenky využívat k výletům po železnici i rodiny a senioři. Starší cestující a mládež mohou navíc využívat další slevy, díky kterým mohou mít jízdenku až o 40% levnější než je původní plná cena pro dospělého. Držitelé jízdenek mohou na svých cestách využívat speciální aplikaci InterRail App. Díky této velmi úspěšné pomůcce mají držitelé jízdenek zajištěn offline přístup k jízdním řádům železnic v Evropě a mohou se tak vyhnout vysokým poplatkům za roaming. Aplikace rovněž umožňuje přístup k seznamu speciálních výhod pro držitele jízdenek InterRail, jako jsou například volné a zlevněné plavby lodí, jízdenky na trajekty, hotely a muzea. Další součástí jsou informace o zúčastněných zemích, v aplikaci lze vyhledat nejbližší nádraží díky funkci augmentované reality. Aplikace Rail Planner App je k dispozici zdarma pro chytré telefony se systémem iOS a Android. Jízdenky InterRail lze zakoupit na evropských železnicích a na adrese http://www.interrail.eu. Další informace o jízdenkách InterRail a o tom, kde je můžete koupit, naleznete na internetové adrese: http://www.eurailgroup.org Zdroj: Eurail Group G.I.E. Poznámka pro vydavatele: Pokud chcete získat další informace, kontaktujte prosím Petru Jabroerovou: pressinfo@eurailgroup.org, +31(0)30-7508395 ; Přístup do mediální galerie získáte v tiskovém centru společnosti Eurail Group
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.