Veletrhy EMBAX a PRINTexpo

Datum: 21.02.2014
Brno 21. února (PROTEXT) - EMBAX a PRINTexpo to je ucelená nabídka technologií pro obalový a tiskový průmysl Již 25. února přivítají své návštěvníky tradiční odborné veletrhy EMBAX a PRINTexpo, které přináší ucelenou nabídku technologií pro tisk a obaly. Souběžně...
Brno 21. února (PROTEXT) - EMBAX a PRINTexpo to je ucelená nabídka technologií pro obalový a tiskový průmysl Již 25. února přivítají své návštěvníky tradiční odborné veletrhy EMBAX a PRINTexpo, které přináší ucelenou nabídku technologií pro tisk a obaly. Souběžně konané potravinářské veletrhy SALIMA rozšíří nabídku o potravinářské obory, mlynářství, pekařství, cukrářství a zařízení pro obchod, hotely a veřejné stravování. Otevírací dobu, vstupné a další informace pro návštěvníky naleznete na stránkách http://www.embax.cz . Veletrhy EMBAX a PRINTexpo jsou tradičním místem, kde se uvádějí na trh novinky, trendy a nová technologická zlepšení v předstihu, zde získáte jedinečný komplexní přehled nejen o jednotlivých výrobcích s jedinečnou možností jejich srovnání na jednom místě a v jednom čase! Chcete již nyní vědět, co si jednotliví vystavovatelé připravili? Navštivte internetové stránky, kde již nyní naleznete pozvánky vystavovatelů na své expozice! Nabídku vystavovatelů veletrhů doplňuje atraktivní doprovodný program, který představí novinky, trendy a možnosti řešení aktuálních problémů. Z široké nabídky akcí bychom rádi zdůraznili akce: - 3D digitální technologie v procesu vývoje a výroby nových výrobků - Worshop Packaging Live - Cross marketing v balení, Bezpečné značení, Nové trendy v obalových materiálech - Bezpečnost výrobních a balicích linek a jejich automatizace - Certifikace tiskovin Ekoznačkou EU - UV tisk na obalech a tiskovinách Podrobné informace o doprovodném programu naleznete na http://www.embax.cz Balicí linka PACKAGING LIVE se představí s inovacemi. V pavilonu B se návštěvníkům představí „živá“ balící linka v provozu, hned s několika novinkami. V první řadě je to flowpackový stroj pro kusové balení, který se nachází hned na začátku linky hned po manuálním vybalování. Dále pak speciální dopravník, z něhož bude robot skládat mýdla do krabiček. Začátek i konec linky jsou plně automatizované. Využijte on-line registrace na internetu a získejte vstupenku na veletrhy EMBAX a PRINTexpo a souběžně konané veletrhy za zvýhodněnou cenu! Po vyplnění několika identifikačních otázek Vám bude zasláno elektronické potvrzení registrace, které Vám bude na registračních místech při vstupu do areálu výstaviště vyměněno za plnohodnotnou vstupenku. Registrace probíhá již nyní na internetových stránkách veletrhu EMBAX. Kontakt: Ing. Jaromír Krejčí manažer PR a reklamy Press and Public Relations Veletrhy Brno, a.s. Výstaviště 1 647 00 Brno Czech Republic http://www.bvv.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.