Geis vstupuje do roku 2014 s novou technikou

Datum: 18.12.2013
Praha 18. prosince (PROTEXT) - Skupina Geis na konci roku 2013 rozšířila svůj vozový park o 28 nových tahačů MB 1842 LS Actros. Po zkušenostech s provozem vozidel v systémových přepravách byl vybrán právě tento typ Actrosu, u kterého se díky inovacím výrobce předpokládá vyšší...
Praha 18. prosince (PROTEXT) - Skupina Geis na konci roku 2013 rozšířila svůj vozový park o 28 nových tahačů MB 1842 LS Actros. Po zkušenostech s provozem vozidel v systémových přepravách byl vybrán právě tento typ Actrosu, u kterého se díky inovacím výrobce předpokládá vyšší životnost a snížení nákladů na opravy. Geis si drží svou přední pozici na trhu mimo jiné i díky stálým investicím do nových technologií a zvyšováním efektivity. K tomu patří i pravidelná obměna a doplňování vozového parku. "Nabízíme širokou paletu přepravních služeb a skladovou logistiku. Jsme předním poskytovatelem systémových přeprav balíkových, kusových a paletových zásilek v České republice. Naše vozidla zajišťují převoz zásilek mezi uzlovými body přepravní sítě, a také rozvoz zásilek k příjemcům. Auta jezdí převážně v České republice a měsíčně najedou v průměru 11-12 000 km," říká Petr Družkovský, provozní ředitel společnosti. Vozový park Geis zahrnuje výhradně tahače Mercedes-Benz Actros a Axor. "Zejména s Actrosem máme velice dobré zkušenosti a proto chceme tyto tahače objednávat i do budoucna. Potřebujeme spolehlivá auta s ekonomickým provozem, která mají vysoký komfort i pro řidiče," říká Petr Družkovský. Na všechna vozidla instaluje Geis technologii Mercedesu Fleetboard, která umožňuje sledovat veškeré parametry provozu vozidel a tím i vést řidiče k maximálně ekonomické jízdě. "V budoucnu bychom chtěli mít možnost s tahači manipulovat kromě návěsu i návěs s vlekem," dodává Petr Družkovský. Krátké info o skupině Geis Skupina Geis má hlavní sídlo v německém Bad Neustadtu. Od svého založení v roce 1948 se neustále rozvíjí. Holding, který řídí přímo majitelé, je dnes globálním poskytovatelem komplexních logistických služeb. Zaměstnává kolem 4 150 lidí a v roce 2012 vygeneroval obrat 794,2 milionů EUR. Do holdingu patří společnosti v Německu, Švýcarsku, Lucembursku, Rakousku, Polsku, České republice a na Slovensku. Hlavní oblasti podnikáni: Road (balíkové/paletové/kusové/celovozové přepravy), Logistics (skladová logistika, výroba obalů) a Air+Sea (letecké a námořní přepravy, speciální projekty přeprav). V České republice patří do skupiny Geis firmy Geis CZ s.r.o., Geis Parcel CZ s.r.o., Geis CZ Air+Sea s.r.o. a Spedition Feico, spol. s r.o. Na Slovensku je to Geis SK a Geis Parcel SK. Česko-slovenská část skupiny zaměstnává více než 1100 pracovníků na 29 pobočkách a specializovaných logistických pracovištích, a v roce 2012 dosáhla obratu 3,544 miliardy CZK. Kontakt: Eva Děkanová, manažerka marketingu Geis CZ s.r.o. / Geis Parcel CZ s.r.o. Modletice 128 251 01 Říčany Tel.: +420 951 210 910, +420 605 200 956 E-mail: eva.dekanova@geis.cz ČTK ke zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici ve Fotobance ČTK na adrese http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/hledani?sendFlag=1&q=protext&name=1&lang=none&service%5B%5D=1&service%5B%5D=2&service%5B%5D=3&service%5B%5D=4&service%5 B%5D=5&service%5B%5D=6 a na webu Protextu www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.