Maxion Wheels investuje do výroby hliníkových kol v Ostravě

Datum: 10.12.2013
Ostrava 10. prosince (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Maxion Wheels zveřejnila program významných investic do svého závodu na výrobu hliníkových kol v Ostravě. Investiční program bude zaměřen na technologické inovace, úsporu energie a snížení množství odpadů. Zároveň...
Ostrava 10. prosince (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Maxion Wheels zveřejnila program významných investic do svého závodu na výrobu hliníkových kol v Ostravě. Investiční program bude zaměřen na technologické inovace, úsporu energie a snížení množství odpadů. Zároveň bude rozšířena kapacita lakovny, aby firma dokázala uspokojit rostoucí poptávku zákazníků po stylových kolech a zároveň byly dodrženy nejvyšší standardy, pokud jde o kvalitu. V roce 2012 vyrobila česká pobočka společnosti Maxion Wheels více než 1,8 milionu hliníkových kol, která byla dodána mnoha předním evropským výrobcům automobilů. Pieter Klinkers, prezident divize Maxion Wheels pro Evropu, Afriku a Asii řekl: "Jsme velmi rádi, že realizujeme tento významný krok vpřed pro náš závod na výrobu hliníkových kol v České republice. Český tým udělal velký pokrok a teď nastal správný čas na tento úspěch navázat a investovat do nejmodernějších technologií v oblasti zpracování a vybavení. Společnost Maxion Wheels se snaží nabízet svým zákazníkům kvalitní produkty a konkurenceschopné ceny. Těším se na diskuzi o našich investičních plánech s kompetentními orgány v České republice." Maxion Wheels je přední výrobce kol pro osobní automobily, dodávky a komerční tahače a návěsy. Společnost také vyrábí ocelová kola pro vojenská a zemědělská vozidla a další terénní využití. S více než stoletou zkušeností je Maxion největším světovým výrobcem kol, kterých v současné době vyrábí 65 milionů ročně. Výrobcům originálního příslušenství dodává firma své produkty z 21 závodů ve 12 zemích na 5 světadílech. Má moderní technická centra na americkém kontinentě, v Evropě a Asii. www.iochpe-maxion.com.br, www.maxionwheels.com. KONTAKT: Eric Moraw Tel : +1-734-737-5679
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.